Bonn NX Switch

Společnost Silent Angel uplatňuje nekompromisní přístup k návrhu a realizaci elektronických obvodů. Izolace, filtrace a redukce šumu zachovává integritu zdroje a dodává připojeným komponentům čistý signál. Stejně jako u všech výrobků Silent Angel je naším cílem zajistit, aby zařízení pracovalo při stabilním systémovém napětí, odesílalo přesně načasované pakety a omezovalo cizí výstupní šum.

Zjistili jsme, že i to nejmenší vylepšení může mírně zlepšit kvalitu zvuku a implementace mnoha drobných vylepšení může uvolnit maximální potenciál streamovacích sítí s vysokým rozlišením. Bonn NX je vyvrcholením všeho, co jsme se naučili o konstrukci síťových přepínačů zvukové třídy: poskytuje nejvyšší zvukový výkon, který je v současné době k dispozici.

Jedinečné a pokročilé konstrukce
Osm bohatě pozlacených gigabitových ethernetových portů je vybaveno kriticky rozmístěnými porty vypočtenými tak, aby minimalizovaly potenciální rušení signálu.
Špičkový interní spínaný napájecí modul Radar-Grade, technologie exkluzivní pro akustická zařízení citlivá na hluk.
Perfektně načasovaný přenos dat.
TCXO (Temperature Compensation Crystal Oscillator) výrazně snižuje problémy se zpožděním sítě a efekty jitteru.
Zcela nová konstrukce šasi se skládá ze dvou vrstev různých, pečlivě vybraných materiálů: vnitřní vrstva je z pozinkované oceli, zatímco vnější vrstva je ze silné, vysoce kvalitní hliníkové slitiny. Tato extravagantní konstrukce maximalizuje stínění a kontrolu vířivých proudů a zároveň tlumí vibrace a hluk. Elegantní moderní design dodává reproduktoru Bonn NX velkou estetickou přitažlivost a činí z něj funkční dílo audio umění.
Pokročilé možnosti pro vážné audiofily
Napájecí konektor 12V DC obchází interní spínaný napájecí modul a umožňuje připojení externího lineárního napájecího zdroje (Forester) pro výrazné zvýšení výkonu.
Pozlacená svorka pro připojení uzemnění zajišťuje další redukci šumu.
Světelný přepínač LED umožňuje uživatelům vypnout indikátor stavu portu.
Špičkový modul pro příjem hodin ve své třídě umožňuje vstup externích hodin.
Obvody hodin a napájení

Hodiny TCXO (25 MHz):: Eliminuje cizí frekvence a generuje čistý a přesný taktovací signál. Vysoce přesný výstup signálu s velmi nízkým fázovým šumem jako zdroj hodin pro náš systém přepínače Ethernet.

Obvod zdroje napájení pro hodiny TCXO: Využívá technologii vícestupňového napájecího filtru, který odstraňuje přeslechy a šum na různých frekvencích 10 MHz, 100 MHz a 1 GHz a přivádí do modulu TCXO vyčištěné napájení.

Obvod zdroje napájení pro spínací systém: Obvod regulátoru napětí s velmi nízkým šumem, který je schopen zpracovávat napájení v širokém dynamickém rozsahu. Vyznačuje se vysoce účinnou konstrukcí obvodu a rychlou dobou odezvy. Napájení z řady TPS56623x, která udržuje nižší výstupní zvlnění při VŠECH podmínkách zatížení.

Obvod filtru střídavého napájení: Obvod filtru střídavého napájení: Obvod tlumivky s vysokou izolací společného režimu pro vstup střídavého napájení zabraňuje znečištění šumem ze zdrojů střídavého napájení, jako jsou jiná zařízení připojená k síti nebo napájecí systémy.

Exkluzivní, přizpůsobený napájecí modul Silent Angel: Široký dynamický rozsah napájecího modulu střídavého proudu na stejnosměrný proud. Stabilní, nízký šum, bezpečný ochranný obvod, dobře krytý hliníkovým chladičem.
Připojení k volitelnému lineárnímu napájecímu zdroji. DC konektor pro externí 12V DC LPS.
Vstupní port pro příjem externích hodin (pozlacený, na frekvenci 25 MHz).
Přepínač volby interních/externích hodin.

Izolátory tlumení vibrací

Vyrobeny z pevné, vysoce čisté nerezové oceli, tlumí rezonanční patky Silent Angel S28 mechanickou energii z vnitřních i vnějších zdrojů, čímž snižují mechanický a elektrický šum, statickou elektřinu atd. Výsledkem je lepší dynamika a zvýšené rozlišení jemných detailů.

Navrženo pro streamování hudby ve vysokém rozlišení

Bonn NX vytváří vyhrazenou HiFi zónu, která účinně izoluje vaše audio zařízení od ostatního digitálního provozu, čímž eliminuje šum a přenáší data s extrémní časovou přesností. Zavedení izolovaného "síťového ekosystému" pro zvuk eliminuje degradaci vlivem bouřlivého síťového rušení a problémy s latencí způsobené činnostmi náročnými na šířku pásma z počítačů a dalších připojených zařízení.

Exkluzivní modul hodin, TCXO: TCXO (Temperature Compensation Crystal Oscillator) společnosti Silent Angel je přesnější než krystalové hodiny, které se nacházejí v jiných síťových přepínačích, což snižuje problémy s latencí a efekty jitteru.

Zlepšení efektu jitteru: Zkreslení je běžným vedlejším produktem přenosu vysokofrekvenčních síťových paketů. Bonn NX snižuje jitter na 369ps, zatímco typické přepínače vykazují 705ps.

Optimalizováno pro hudební aplikace s vysokým rozlišením
Optimalizováno pro infrastrukturu Roon; například podpora sítě složené z Rhein Z1 jako serveru Roon Core nebo Mnichov M1 jako přehrávače Roon Ready.
Optimalizováno pro streamovací služby s vysokým rozlišením, jako jsou Tidal, Qobuz, Spotify a další.
Optimalizováno pro přehrávání hudebních sbírek z NAS (Network Attached Storage). Funguje dobře s více značkami včetně QNAP, Synology, WD NAS.
Další aktualizace
Zdroj napájení

Připojte Bonn NX k lineárnímu napájecímu zdroji Forester F2 od společnosti Silent Angel (napájí dva 12voltové stejnosměrné výstupy), abyste dále zlepšili dodávku energie a stabilitu.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies