Ansuz Harmonizer

Divize zvukové techniky společnosti Ansuz hrdě představuje nový (1200 USD/€) harmonizér Ansuz Sparkz TC3.

Uvolnění plného akustického potenciálu

Stejně jako u ostatních výkonných produktů Ansuz třetí generace bylo hlavním cílem designu Ansuz Sparkz TC3 vytvořit produkt, který umocní hudební výkon v podobě obrovské zvukové scény prezentované na tmavém pozadí.

Výsledkem je ještě autentičtější hudební zážitek. Tento přístup odpovídá obecné vizi společnosti Ansuz přiblížit lidem hudbu, což znamená, že naší snahou je vždy pokusit se odhalit plný akustický potenciál hudby. Neustálá optimalizace našich technologií, která probíhá ve společnosti Ansuz, je výsledkem naší neustálé zvědavosti po nových poznatcích.

Výjimečná muzikálnost Ansuz Sparkz je zástrčka s potlačením hluku pro otevřené síťové zásuvky, především v rozvodných zařízeních. Síťové napájení přenáší rušivý šum, který "prosakuje" do ostatních Hi-Fi komponent a zhoršuje jejich schopnost reprodukovat hudbu s otevřeností a jemnými detaily na široké zvukové scéně. Ansuz Sparkz je vybaven technologiemi Ansuz pro potlačení šumu, které zprostředkují jakoukoli hudbu s větší otevřeností a rychlostí na úžasně tichém pozadí.

Analogová ditherová technologie 3. generace

V modelu Ansuz Sparkz TC3 byla vyvinuta a použita 3. generace analogové ditherové technologie Ansuz. Technologie analogového ditheru pochází z radaru, kde poskytuje silnější signál, a tím i mnohem větší dosah. Aktivní Teslovy cívky vysílají pulzující signály s přesně definovanými frekvencemi. Tyto signály jsou vysílány v protifázi. Tím se výrazně zesiluje hudební signál a eliminuje se šum na pozadí.

Touto analogovou technikou ditherace je vybaveno mnoho audio produktů Ansuz, protože se ukázalo, že úžasně zlepšuje zvuk.

Nedávno společnost Ansuz představila 3. generaci této analogové ditherovací technologie Ansuz. Ještě pokročilejší a sofistikovanější verzi, která odráží nedávné výzkumné úsilí společnosti Ansuz o zdokonalení této technologie kalibrací pulzujících frekvencí s ještě větší přesností. Výsledkem je hudební autenticita, která se artikuluje v nápadně vyváženějším a přirozenějším zvukovém obraze.

Pouzdro Sparkz - POM

Pouzdro Ansuz Sparkz TC3 je odlité z POM, který má pozoruhodné elektroizolační vlastnosti. Harmonizéry Sparkz jsou navrženy tak, aby krásně pasovaly do všech zásuvek i do rozvaděče Ansuz Mainz8.

Princip Teslovy cívky

Když společnost Ansuz navrhuje nová audio zařízení, je vždy jedním z hlavních úkolů eliminovat co nejvíce nežádoucího šumu, aby byla zajištěna tak nekompromisní hudební autenticita. To je samozřejmě i případ harmonizéru Ansuz Sparkz TC3, a proto bylo přirozené implementovat technologii Teslovy cívky Ansuz.

Technologie Tesla coil má za cíl odstranit co nejvíce nežádoucího šumu z jakéhokoli hudebního výkonu a zajistit tak nekompromisní hudební autenticitu. Princip technologie Tesla coil je založen na dvou protiběžných cívkách: cívce a proticívce. Slovy Ansuze "dvojitá invertovaná cívka" - obě cívky nesou napětí. Když Teslova cívka narazí na napěťovou špičku, aktivuje se proticívka, která šum eliminuje. Vzhledem k tomu, že šumové špičky jsou čistě napěťové a nenesou prakticky žádný náboj, je potlačení poměrně dobré, ale stále ne stoprocentní. Pokud je však paralelně zapojeno více cívek P-TC, jejich schopnost potlačit šum se výrazně zvýší, což dále sníží úroveň šumu na nebývale nízkou úroveň. To výrazně zlepšuje vnímání černé barvy hudebního pozadí.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies