REL Predator II

Přetiskujeme zprávu společnosti Audio Center Czech:

Společnost REL Acoustics právě uvedla na trh novinku řady „Home Theatre” s označením HT/1510, disponující sebevědomým a moderním sexy vzhledem, který dokonale zapadá do tradiční rodiny REL a zároveň poskytuje výrazně vyšší výkon. Predator II poskytuje vylepšený výkon ve všech výkonnostních kategoriích: 1 000wattový zesilovač se vstupy PerfectFilter, nový 15” měnič CarbonGlas, který zvládá mnohem více výkonu a v neposlední řadě sebevědomý, elegantní styl, který se u návrhů domácích kin dříve nevyskytoval. Podporováno je použití v multi-REL systémech, což umožňuje míchání například s řadou T/x nebo řadou S.

V Predator II navrhl REL pozoruhodné elegantní změny designu, kvality zvuku a řemeslného zpracování každého detailu ozvučnice. Ozvučnice je provedena z černé dýhy s jemným leskem, připomínající moderní zesilovače. Aby se zabránilo pohybu reproduktoru, je zadní strana reproduktoru chráněna systémem BrilliantBrace, který jej také chrání před poškozením během přepravy. Tento systém eliminuje a přesměruje energii normálně zachycenou v reproduktoru a minimalizuje vibrace z horní, spodní i obou bočních stran ozvučnice. Dno ozvučnice je vyztuženo kovovými lištami. Díky nim lze Predator II kombinovat do lineárních systémů, tři kusy na kanál.

Predator II je vybaven moderním měničem o průměru 380 mm. Jeho membrána je vyrobena ze skleněných vláken a prachový kryt z uhlíkových vláken, které zajistí rychlé a silné basy, jež jsou charakteristickým znakem vynikajícího filmového zvuku. Lehké skleněné vlákno umožňuje 75mm kmitací cívce okamžitě urychlit membránu, zatímco prachový kryt z uhlíkových vláken vyztužuje kompozitní strukturu, takže i v „nejtěžších” chvílích zůstává její tvar neovlivněn silným signálem.

HT/1510 Predator nabízí ještě jednu unikátní inovaci společnosti REL. Pro skutečně prémiovou kvalitu jsou Predatory navrženy tak, aby na sebe naskládaly až tři subwoofery na kanál v řadě – prostřednictvím speciálních dílů, které spojují spodní jednotky s horními. Tyto robustní, frézované hliníkové konektory jsou přišroubovány ke každému subwooferu a spolu s robustními kolejnicemi na spodní straně každé skříně vytvářejí extrémně těžkou, pevnou basovou věž. Při použití ve stereo systémech (celkem 6 subwooferů, 3 na jednu stranu) získáme špičkový výkon přes 8 000 wattů, což nutí šest 380mm měničů vydat ze sebe to nejlepší a generovat basy hluboké jako oceán.

Signál lze bezdrátově posílat přímo z reproduktorových výstupů zesilovače pomocí patentovaného systému REL HT-Air. Nabízí nulovou kompresi a maximální dynamiku odesláním signálu přes 5,8 GHz síť. HT-Air je navržen tak, aby překonal staromódní systémy založené na technologii Bluetooth s minimální latencí (16-20 milisekund). To umožňuje majitelům subwooferů Predator HT/1508 umístit je tam, kde znějí nejlépe, bez potřeby použití nevzhledných kabelů rozházených po obývacím pokoji, a to při zachování špičkového zvuku.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies