Verity INT-100

Verity Audio INT-100 je mimořádně kvalitní integrovaný zesilovač určený pro ty nejkritičtější milovníky hudby. Zdědil nejlepší technologie naší nejmodernější elektroniky Monsalvat. Verity INT-100 spojuje v jednom jediném šasi kvality našeho Verity AMP-100 spolu s analogovým předzesilovačem referenční kvality.

Volitelně je k dispozici gramofonový stupeň akceptující gramofonové vložky s pohyblivou síťkou i s pohyblivou cívkou a také vysoce kvalitní modul D/A převodníku. Ty lze přidat při koupi nebo snadno doplnit později.

Sekce zesilovače modelu Verity INT-100 vykazuje skutečnou autoritu díky schopnosti dynamického přenosu výkonu. Stejně jako Verity AMP-100 přináší Verity INT-100 jedinečnou směs dynamiky a plynulosti, jakou zažijete pouze při živém vystoupení. Pream- plifikační sekce INT-100 je čistě analogová, zatímco Verity PRE-2 a PRO-X jsou digitální.

Náš tým se snažil zachovat jednoduchost, ale dokonalost, počínaje naddimenzovaným napájecím zdrojem typu, který byste běžně našli v mnohem větších a mnohem výkonnějších zesilovačích. Tento silný napájecí zdroj posouvá dynamiku nového zesilovače INT-100 za hranice všeho, co jste dosud slyšeli.

Stejná pozornost byla věnována i volitelnému gramofonovému stupni INT-100. Ten byl navržen tak, aby nabídl tu nejlepší dynamiku a plynulost, jakou můžete ze svých LP desek dostat. Všechna nastavení kazet lze zvolit na displeji předního panelu INT-100. Gramofonový stupeň Verity INT-100 nabízí všechna potřebná nastavení pro oba typy kazet. Zesílení gramofonového stupně Verity INT-100 je plně nastavitelné v rozsahu +36 dB až +60 dB.

Celá jednotka je vyrobena pouze z nejkvalitnějších dostupných součástek a naši inženýři věnovali zvláštní pozornost topologii obvodů a návrhu desky plošných spojů. Ačkoli by stačila dvouvrstvá deska plošných spojů, společnost Verity se rozhodla pro čtyřvrstvý model, který obsahuje speciální stínicí a zemnicí obvody, což výrazně zlepšuje odstup signálu od šumu zesilovače. Jsou použity silnější stopy na desce plošných spojů a délka kabelů je omezena na minimum.

Zvláštní pozornost byla věnována vibračnímu chování zesilovače INT-100, aby se zabránilo i tomu nejmenšímu mikrofonnímu efektu. Šasi Verity INT-100 je vyrobeno ze sestavy silných panelů vyfrézovaných z masivních hliníkových sochorů. Volitelně je k dispozici stejná platforma pro izolaci vibrací, jaká se používá u naší řady elektroniky Monsalvat, která dále zlepšuje kontrolu vibrací jednotky.

INT-100 je nejen špičkový integrovaný zesilovač, ale také zářivý klenot odpovídající nejvyššímu standardu kvality a řemeslného zpracování společnosti Verity. Je příkladem know-how společnosti Verity a připojuje se k rodině produktů Verity jako referenční zařízení, které patří do vlastní ligy.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies