Cera Kinetic

Izolační nožičky Audio Engineers Cera Kinetic přitahují pozornost svým prvotřídním materiálem a jedinečným designem a speciální technologie tlumení částic zajišťuje optimální izolaci, čímž mimořádně účinně odděluje zvukové komponenty.

Izolační patky Cera Kinetic jsou schopny účinného trojrozměrného axiálního a radiálního tlumení v rozsahu 360 stupňů a tlumení částicemi na bázi keramiky poskytuje účinnější a širší frekvenční rozsah absorpce vibrací než předchozí řešení. Izolační patky Cera Kinetic tlumí a pohlcují vlastní rezonance zvukových zařízení a vibrace z okolí.

Nejmodernější materiály a technologie
Izolační patky Cera Kinetic jsou mimořádně účinnou kombinací materiálů a technologií používaných v kosmické technice a při výrobě pokročilých letadel. Vnější kryt a základna izolačních nožiček Cera Kinetic jsou vyrobeny z nemagnetické, vysoce kvalitní slitiny hliníku, hořčíku a křemíku a speciálního vysoce účinného krystalického polymeru s velmi přesným CNC obráběním.

Slitina hliníku, hořčíku a křemíku a speciální vysoce výkonný krystalický polymer mají již samy o sobě vynikající vlastnosti tlumení vibrací a účinně eliminují nežádoucí elektronické interakce s citlivými součástmi audio zařízení, které způsobují běžně používané magnetizovatelné oceli.

Uvnitř izolačních nožiček Cera Kinetic se nacházejí speciální keramické částice oxidu hlinitého, které mají střední hustotu materiálu, ale jejich tvrdost podle Mohsovy stupnice je 9, což se blíží tvrdosti diamantu 10 podle Mohsovy stupnice. Velikost a tvrdost keramických částic v izolačních patkách Cera Kinetic byla navržena s ohledem na různé vibrační charakteristiky materiálu základny a pouzdra, aby bylo zajištěno účinné tlumení částic v širokém frekvenčním rozsahu. Volně se pohybující extrémně tvrdé keramické částice různých velikostí obtížněji přenášejí vibrace než pevné (tvrdé nebo pružné) materiály, takže pohlcování vibrací je mnohem účinnější a kinetická energie se jednoduše přemění na teplo.

Cera Kinetic poskytuje neelastické tlumení, díky čemuž je izolace účinnější než u tlumičů z elastomerových materiálů, protože pohlcené vibrace se nemohou odrážet.

Speciální montáž
Velmi přesná CNC obráběná základna a pouzdro izolačních patek Cera Kinetic se montují speciálním vysokotlakým procesem, který je držen pohromadě díky výslednému vakuovému efektu.

Díky tomuto speciálnímu montážnímu procesu nejsou zapotřebí žádné další spojovací prvky, takže volně se pohybující keramická zrna oxidu hlinitého jsou schopna vysoce účinného tlumicího účinku proti částicím.

Každá izolační patka Cera Kinetic se vyrábí v EU a montuje se ručně.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies