Sound United

Přetiskujeme zprávu společnosti Sound United:

Společnost Sound United, LLC ("Sound United"), přední inovátor prémiových, vysoce výkonných audio produktů pro spotřebitele na celém světě, dnes oznámila, že uzavřela konečnou dohodu o převzetí společností Masimo Corporation (Nasdaq: MASI) ("Masimo"). Společnost Masimo je přední světovou společností v oblasti zdravotnických technologií, která vyvíjí, vyrábí a prodává řadu neinvazivních monitorovacích technologií pro nemocniční a domácí prostředí.

"Jsme touto transakcí nadšeni a vidíme značný potenciál ve spojení našich odborných znalostí v oblasti spotřební elektroniky a audiotechniky se silnými stránkami společnosti Masimo v oblasti zdravotnictví a monitorování."

Společnost Sound United provozuje ikonické spotřebitelské značky: Bowers & Wilkins, Denon, Polk Audio, Marantz, Definitive Technology, Classé a Boston Acoustics. Tyto značky spojuje závazek k dodržování nejvyšších výrobních standardů a zaměření na bezkonkurenční kvalitu a výkon zvuku. Společnost Sound United přináší významné konkurenční výhody díky výhodám své platformy, která zahrnuje globální distribuci prostřednictvím online, maloobchodních a zakázkových instalačních kanálů; domácí ekosystém propojený s cloudem; a nejmodernější funkci výzkumu a vývoje zaměřenou na vytváření spotřebitelských produktů nejvyšší kvality s prvotřídním průmyslovým designem.

"Jsem dlouholetým fanouškem (a hrdým majitelem) ikonických značek společnosti Sound United a je mi ctí, že je mohu spravovat v průběhu další generace technologického vývoje," uvedl zakladatel, předseda a generální ředitel společnosti Masimo Joe Kiani. "Společnost Masimo sdílí závazek společnosti Sound United poskytovat inovativní, nejlepší produkty a zážitky ve své třídě, přičemž se neúnavně zaměřuje na zlepšování zkušeností spotřebitelů."

Spojení společností Masimo a Sound United vytvoří silnější vztahy se spotřebiteli a bude bezproblémově dodávat vysoce kvalitní spotřebitelské produkty. Společnost využije zkušenosti společnosti Sound United napříč spotřebitelskými kanály, aby urychlila distribuci rozšiřujícího se portfolia spotřebitelských produktů Masimo. Výsledná společnost bude těžit z prvotřídní odborné a spotřebitelské inženýrské funkce zaměřené na produkty, které ovlivňují životy našich spotřebitelů.

"Z této transakce jsme nadšeni a vidíme značný potenciál ve spojení našich odborných znalostí v oblasti spotřební elektroniky a audio inženýrství se silnými stránkami společnosti Masimo v oblasti zdravotnictví a monitorování," řekl Kevin Duffy, generální ředitel společnosti Sound United. "Díky našim výsledkům v oblasti inovací, nejlepším produktům ve své třídě a globální distribuční síti jsme pro společnost Masimo ideálním partnerem pro transformaci zdravotnické péče pro spotřebitele. Těším se na spolupráci s týmem společnosti Masimo, která obohatí životy spotřebitelů."

Podrobnosti o transakci

Očekává se, že transakce bude uzavřena v blízkosti poloviny roku 2022, a to v závislosti na obdržení souhlasu regulačních orgánů a dalších obvyklých podmínek uzavření.

Po uzavření transakce bude Kevin Duffy nadále řídit společnost Sound United a bude přímo podřízen předsedovi představenstva a výkonnému řediteli společnosti Masimo Joe Kiani.

Sound United je portfoliovou společností bostonské soukromé kapitálové společnosti Charlesbank Capital Partners, LLC. Citigroup působila jako finanční poradce společnosti Masimo a Paul Hastings LLP jako právní poradce. Společnost Evercore působila jako hlavní finanční poradce společnosti Sound United. Společnosti Sound United poskytovaly finanční poradenství také společnosti Stifel a Solomon Partners a právním poradcem byla společnost Goodwin Procter LLP.

O společnosti Sound United

Společnost Sound United byla založena v roce 2012 s jednoduchým posláním - přinášet světu radost prostřednictvím zvuku. Dnes jsme jednou z největších portfoliových audio společností na světě a domovem několika legendárních audio značek - Denon®, Marantz®, Bowers and Wilkins, Polk Audio, Classé, Definitive Technology, HEOS a Boston Acoustics®. Každá značka se může pochlubit vlastní filozofií a jedinečným přístupem k oživení domácí zábavy.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies