YG Peak Series

Nová řada Peaks zpřístupňuje proslulou přesnost a muzikálnost reproduktorů YG za nižší cenu. Řada Peaks zahrnuje pět nových modelů reproduktorů a napájeného subwooferu, z nichž každý dosahuje nové referenční úrovně vzhledem ke své ceně.

Vyniknou v místnosti jakékoli velikosti, ve všech hudebních žánrech a jsou nabízeny ve vysoce kvalitních povrchových úpravách, které se hodí do každého stylu domácnosti.

Během celého procesu vývoje reproduktorů Peaks byla kvalita zvuku vždy na prvním místě. Modely Peaks používají patentované výškové reproduktory ForgeCore společnosti YG a naše výjimečné měniče BilletCore. Ty jsou zasazeny do silných hliníkových předních panelů, které jsou přesně obráběny přímo ve firmě podle profilu řízeného podrobným výpočetním modelováním.

Uzavřená těla skříní jsou z palců tlustých hustých pryskyřicových vláken, zakřivených s přesnými tolerancemi na zakázkových lisech ve zkušených evropských dílnách. Jejich součástí jsou pokročilé výztuhy a akustické absorbéry, které eliminují rezonance a odrazy kabinetu.

Inovativní topologie crossoveru jsou optimalizovány na základě komplexní simulace a nesčetných hodin kritického poslechu. Tyto konstrukce maximalizují účinnost a zajišťují co nejširší kompatibilitu se zesilovači. Crossovery Peaks používají komponenty nejvyšší kvality a jsou ručně vyráběny na deskách plošných spojů, které si YG vyrábí ve vlastní režii.

Díky jedinečné kombinaci špičkové vědy a techniky představuje Peaks přístup bez kompromisů. Vše od měničů, kabinetů a crossoverů až po dýhu, lak a vnitřní kabeláž bylo pečlivě vybráno a vymodelováno tak, aby poskytovalo co nejpřesnější a nejmuzikálnější výkon.

Reproduktory Peaks vrhají masivní zvukovou scénu, poskytují vhled a detail, ale zároveň si zachovávají výjimečnou muzikálnost a přirozený zvuk, který nikdy neunavuje. Poskytují holografické zobrazení ve velmi širokém prostoru v kombinaci s čistotou, dynamikou a hlubokými, autoritativními basy.

Jsme přesvědčeni, že Peaks poskytují nepřekonatelný výkon za cenu, která je kdekoli blízko. Jsme neuvěřitelně hrdí na to, že můžeme nabízet produkty, které máme sami tak rádi, a doufáme, že si je milovníci hudby na celém světě užijí stejně jako my.

Nabízíme dva stojanové modely s volitelnými stojany pro každý z nich a tři modely stojanové. Řadu doplňuje výjimečný, napájený subwoofer. Produkty Peaks uvádíme ve třech vysoce kvalitních povrchových úpravách.

Více u www.dreamaudio.sk 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies