NAD M23

V návaznosti na dlouholetou tradici společnosti NAD v oblasti identifikace a vývoje špičkových zesilovacích technologií je hybridní digitální stereofonní zesilovač M23 vybaven konstrukcí Eigentakt™ společnosti Purifi Audio, což je inovace, která se objevuje jednou za desetiletí a která prakticky eliminuje harmonické a intermodulační zkreslení. Šum je neslyšitelný, což zaručuje zcela černé pozadí a vynikající mikrodetaily. Konzervativně dimenzovaný výkon 2x200 W kontinuálně do 8 ohmů a 2x380 W do 4 ohmů umožňuje reproduktoru M23 dosáhnout úrovně živého vystoupení prostřednictvím jakéhokoli reproduktoru. Díky jedinečné kombinaci funkcí, výkonu a hodnoty představuje M23 nové měřítko pro stereofonní výkonový zesilovač.

Čistá síla

M23 využívá zesilovací moduly třídy D Eigentakt™, které NAD vyrábí v licenci od dánské společnosti Purifi Audio. Konstrukce společnosti Purifi, která je nezávislá na zátěži, poskytuje širokou a plochou frekvenční odezvu, a to i při náročném zatížení reproduktorů. Šum, harmonické zkreslení a IM zkreslení jsou prakticky neměřitelné na všech frekvencích a výstupních úrovních. Další výhodou konstrukce Eigentakt™ je extrémně nízká výstupní impedance a odpovídající vysoký činitel tlumení pro železnou kontrolu výstupu reproduktoru. Společnost NAD kombinuje konstrukci Eigentakt™ s vlastním sofistikovaným spínaným napájecím zdrojem, který může v případě potřeby poskytnout další proudové rezervy. Úžasně výkonný a transparentní reproduktor M23 dokáže dodat špičkový výkon 2x260 W do 8 ohmů a 2x520 W do 4 ohmů.

Nekompromisní výkon

Ideální zesilovač dosáhne mizivě nízkého zkreslení, ultra vysokého činitele tlumení a skálopevné stability s jakýmkoli hlasitým reproduktorem. Existuje mnoho zesilovačů, které dosahují dobrých výsledků v jedné nebo dvou z těchto oblastí, ale v ostatních zaostávají. Díky vysoce účinné konstrukci Purifi Eigentakt™ a osvědčeným spínaným napájecím zdrojům NAD vyniká M23 ve všech třech oblastech - bez nadměrné hmotnosti a nákladů staromódních lineárních napájecích zdrojů a koncových stupňů třídy AB používaných u tradičních zesilovačů. Technologie Eigentakt™ výrazně překonává předchozí implementace třídy D a poskytuje transparentní, detailní zvuk s expanzivní zvukovou kulisou a holografickým zobrazením, a to při všech poslechových úrovních a při všech typech programového materiálu - dokonce i během složitých hudebních pasáží.

Flexibilní a výkonný

Stereofonní výkonový zesilovač NAD Masters M23 HybridDgital, vybavený jednosměrnými vstupy RCA a symetrickými vstupy XLR s automatickou detekcí, třípolohovým přepínačem řízení zisku a 12V spouštěcím vstupem, lze snadno integrovat do vysoce výkonného oddělovacího systému. Dva zesilovače M23 pracující v režimu přemostění lze spárovat dohromady, přičemž každý z nich poskytuje 700 W trvalého výkonu do 8 ohmů. Zesilovač M23 lze také spárovat s oceňovaným streamovacím zesilovačem NAD Masters M33 BluOS. Pokud oba zesilovače Eigentakt™ pracují v režimu přemostění, poskytne kombinace M33/M23 ohromující výkon 700 Wpc nepřetržitého výkonu.

Elegantní a praktický

Hybridní digitální stereofonní výkonový zesilovač Masters M23 s elegantní celolitinovou skříní je stejně příjemný na pohled jako vzrušující pro uši. M23 má stejně kvalitní konstrukci, jakou je řada Masters společnosti NAD proslulá. Pevné panely a magnetické izobodové nožičky poskytují skálopevný základ pro vícevrstvé obvodové desky a složitou vnitřní konstrukci zesilovače M23. M23 skutečně představuje nový vrchol v konstrukci výkonových zesilovačů.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies