YG Vantage Live

YG Acoustics Vantage Live je vyvrcholením mnohaletého výzkumu a vývoje týmu tří společností (YG Acoustics, Bel Canto a Cambridge Acoustic Sciences) na dvou kontinentech, které spojuje nadšení pro nové vymezení hranic špičkového zvuku.

Vantage Live je jedinečný produkt, kompletní systém poskytující ohromující kvalitu zvuku v kombinaci s výjimečným komfortem a flexibilitou instalace.

Je to produkt, který je možný pouze díky špičkové akustice, inženýrství a elektronice, které jsou spojeny pomocí sofistikovaných superpočítačových modelů.

Elegantní řídicí jednotka propojená s dvojicí kompaktních podlahových reproduktorů Vantage Live poskytuje přesnost a muzikálnost na nejvyšší úrovni a konkuruje těm nejlepším vícesložkovým systémům.

Začali jsme s našimi mnohokrát oceněnými reproduktory Vantage: naším nejkompaktnějším třípásmovým modelem. Jsou vybaveny naším slavným výškovým reproduktorem ForgeCore a kuželovými měniči BilletCore v celohliníkové skříni bez rezonancí.

Každý aspekt reproduktorů Vantage Live byl navržen a vyladěn pomocí komplexního vícedoménového výpočetního modelování spolu s tisíci hodinami kritického poslechu.

DSP crossover zohledňuje každou nuanci chování měničů a kabinetu, aby bylo možné dosáhnout vynikajícího zvuku při všech úrovních hlasitosti: nejen mimořádného měřeného výkonu, ale také vtahujícího, přirozeného zvuku, který je naprosto nezatěžující. Výjimečné fázové chování zajišťuje holografické zobrazení v širokém sweet spotu s neobvyklou flexibilitou při umístění reproduktorů.

Ve spolupráci se společností Bel Canto jsme vyvinuli speciální kombinaci špičkových obvodů DSP, DAC a zesilovače, které společně zajišťují bezproblémovou dynamiku, čistotu a muzikálnost. Každý reproduktor je trojnásobně zesílen výkonem 700 W na měnič z těchto nejnovějších zesilovacích obvodů, které jsou chladné a účinné.

Celkovým výsledkem je taková úroveň kvality zvuku, jaké nebylo v integrovaném systému dosud dosaženo.

Elegantní a kompaktní řídicí jednotka poskytuje veškerou flexibilitu, kterou si zákazníci budou přát. Vantage Live je koncovým bodem Roon; přímo streamuje Tidal a Qobuz; přehrává DSD, MQA, 192k PCM zvuk.

Kontrolér má dokonce neuvěřitelný gramofonový stupeň, hodný těch nejlepších gramofonů a vložek, akceptuje MM nebo MC vložky a umožňuje nastavit zisk a zatížení. Nechybí ani řada dalších vstupů včetně AES/EBU, S/PDIF (BNC), optického (Toslink), USB-B, USB host, Ethernet a dva páry analogových vstupů RCA. Pro speciální ovládání systému je k dispozici rozhraní RS232.

Tato flexibilní platforma podporuje zákazníky, kteří chtějí integrovat širokou škálu externích zdrojů, nebo ty, kteří chtějí jednoduše streamovat přes Ethernet. Pro bezdrátové streamování je k dispozici také speciálně vybraný vysoce výkonný klíč wi-fi.

Systém je určen k ovládání pomocí mobilního zařízení se systémem Roon nebo bezplatné aplikace SEEK, která dokáže přímo streamovat Tidal a Qobuz. Dodává se také kvalitní kovový dálkový ovladač.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies