miniDSP Flex

Představujeme miniDSP Flex
S potěšením vám oznamujeme nový produkt, na kterém jsme pracovali několik posledních měsíců. Představujeme miniDSP Flex, třetí generaci naší oblíbené řady kompaktních 2vstupních a 4výstupních zvukových procesorů. Zachovává si výkonný procesor s plovoucí desetinnou čárkou, ale přehodnocuje architekturu vstupů a výstupů, takže můžeme našim zákazníkům poskytnout různé verze vstupů a výstupů v tomto kompaktním šasi o rozměrech 150 × 41 × 180 mm (přibližně 6 × 1,6 × 7 palců).

Všechny verze vstupů a výstupů Flex obsahují sadu digitálních vstupů: USB audio, 2 x S/PDIF (RCA a optický) a Bluetooth aptX/LDAC™. Zpočátku budou dodávány dvě verze I/O: jedna s jednosměrnými analogovými I/O (RCA) a druhá se symetrickými analogovými I/O (TRS). Obě mají vynikající audiofilské specifikace pro váš požitek. Snadné ovládání zajišťuje displej OLED na předním panelu a ovladač hlasitosti/knoflík kodéru. Jako vždy je Flex vybaven osvědčeným zpracováním zvuku miniDSP: flexibilním parametrickým ekvalizérem, filtry IIR a FIR, crossovery, pokročilým programováním biquad a zpožděním na každém výstupním kanálu. V neposlední řadě je snadno softwarově rozšiřitelný o Dirac Live®, světově premiérový systém prostorové korekce pro ladění v celém rozsahu (20~20 kHz). MiniDSP Flex najde nesčetné využití v aplikacích od kompaktního digitálního stereo předzesilovače přes integraci a optimalizaci subwooferu až po aktivní reproduktory, domácí kino a nahrávací studia. Stačí jen nechat zbytek na vaší kreativitě!

MiniDSP Flex je k dispozici k předobjednání v našem internetovém obchodě za 475USD s volitelnou licencí Dirac Live v plném rozsahu za 199USD. Zahájení dodávek očekáváme v polovině ledna 2022. Podívejte se na předběžný datasheet a uživatelskou příručku a neváhejte nás kontaktovat, pokud máte jakékoli dotazy.

Řada SHD je nyní připravena pro Roon
S nesmírnou radostí oznamujeme, že všechny přehrávače řady miniDSP SHD (SHD, SHD Studio a SHD Power) jsou certifikované jako Roon Ready! Ačkoli certifikace byla předmětem zpoždění kvůli složitosti architektury SHD, tato významná aktualizace je pro všechny uživatele SHD zdarma a cítíme, že je důkazem naší trvalé podpory platformy SHD. Jsme nadšeni, že můžeme být součástí rodiny Roon Ready, a těšíme se na spolupráci s RoonLabs na budoucích projektech. Děkujeme společnostem RoonLabs, Volumio a inženýrům z miniDSP, že se to stalo skutečností!

Pokud jste již předplatiteli systému Roon, přečtěte si naši nejnovější uživatelskou příručku. Nezapomeňte aktualizovat sestavení Volumio na nejnovější verzi (v1.111) a vaše jednotka řady SHD bude během dnešního dne k dispozici pro výběr jako zařízení Roon Ready uvnitř systému Roon.

Pokud jste systém Roon ještě nezkoušeli a chcete se o něm dozvědět více, toto video je skvělým výchozím bodem. Budeme rozdávat bezplatnou dvouměsíční zkušební verzi, kterou můžete používat se zařízením SHD! Stávající zákazníci si budou moci v nejbližších 2 týdnech vyžádat zkušební kód na vstupní stránce. Noví majitelé mezitím obdrží karty se zkušebním kódem spolu se svou jednotkou. Užijte si to!

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies