Sonnet Pasithe

Sonet Audio píše: "Pasithea, zosobnění relaxace a meditace. Dá se říci, že v našem nejnovějším návrhu se to podařilo. Nový dac nad modelem Morpheus, s lepšími specifikacemi a všestrannější. Ale především zvuková krajina, jako by pocházela přímo z mixážního pultu nahrávacího inženýra, bez jakékoliv degradace."

"Existuje jen málo slov, kterými by se dal popsat produkt, který svou práci odvádí tak neutrálně. To je Pasithea v kostce.

Vzhledem k enormně úsporné elektronice byl prostor přidat ještě více špičkových technologií v rámci rozměrů naší standardní skříně. Bylo použito osm převodníků, které posunuly různé specifikace do větších výšin. Linearita , nižší zkreslení , a to i při extrémně nízkých úrovních a šumová podlaha o 10 dB nižší než u modelu Morpheus. Osm modulů SDA-3 vyvinutých pro tuto konstrukci má společně velmi nízkou výstupní impedanci, takže lze řídit jakoukoli zátěž. Zvýšila se také flexibilita a vstupy jako I2S a USB jsou standardem bez nutnosti výměny modulů.

Pro ovládání velmi citlivé elektroniky je možné z nabídky zeslabit signál o 10 dB, navíc k fyzickému atenuátoru, který rovněž realizuje zeslabení o 10 dB. A to vše při extrémně nízké impedanci (výstup XLR), takže lze řídit jakýkoli zesilovač s jakoukoli citlivostí.

Zvláštní pozornost věnujte linearitě. Kromě toho, že by dac neměl mít žádné chyby, aby data v digitální doméně odpovídala hodnotám v analogové doméně, hraje zde další důležitý faktor šum. Pokud je šum nízký, bude možné zviditelnit poslední kroky tak, aby byl k dispozici skutečný 24bitový výkon.

Níže uvedený graf linearity byl vytvořen na přístroji Pasithea. Tyto nízké hodnoty šumu umožňují získat lepší dynamický rozsah a prostřednictvím měření by mělo být jasné, zda se poslední bity stanou viditelnými. Graf linearity je nastaven na rozsah -160 dB. Pokud je modul dac schopný v důsledku svého nízkého šumu a vysoké linearity, pak by se první bity měly projevit jako schodovité kroky. Čím více bitů je zapojeno, tím jsou schody menší, až přestanou být viditelné a graf se změní na přímku."

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies