msb premiere

Společnost MSB Technology píše: "Po letech zkušeností s konstrukcí sluchátkových zesilovačů, zpětné vazby od posluchačů a mnoha prototypů jsme hrdí na to, že můžeme představit sluchátkový zesilovač Premier. Vedeni našimi konstrukčními zásadami jsme dosáhli dokonalé rovnováhy mezi kvalitou, funkčností a krásou. Ve spojení s naším prvotřídním převodníkem Premier nebo Discrete DAC si můžete vychutnat ten nejlepší digitální zvuk na široce podporované řadě dynamických sluchátek."

Dynamický výkon.
Zdroje zvuku s vysokým rozlišením září díky naší plně vyvážené architektuře, mimořádně nízkému šumu a topologii obvodů s přizpůsobenou impedancí. Sluchátkový zesilovač Premier zachovává tuto vyváženou topologii od počátku vstupu až po 4pólový výstup XLR. Pokud jsou použita jednostranná sluchátka, automaticky se překonfiguruje po zasunutí ¼" konektoru. Vyzkoušejte si vyvážená nebo jednostranná sluchátka, aniž by došlo ke snížení výkonu obou.

Vaše sluchátka. Váš systém. Vaše volba.
Odolný zesilovač třídy A využívá jedinečný vysokonapěťový obvod s nulovou negativní zpětnou vazbou v proudovém režimu, který je nezávislý na zátěži. Zesilovač se automaticky přizpůsobí zátěži, kterou řídí, aniž by to ovlivnilo jeho stabilitu nebo kvalitu zvuku. Zesilovač podporuje sluchátka se specifikací od megaohmů až po zlomky ohmu. Od planárních magnetů náročných na výkon až po účinné IEM, téměř všechna dynamická sluchátka jsou optimálně řízena. Sluchátkový zesilovač Premier, který se může pochlubit dynamickým rozsahem 134 dBA a vysoce výkonnou konstrukcí třídy A, snadno přednese od nejjemnější okolní atmosféry až po nejvýbušnější crescendy.

Šasi z CNC předlitků.
Elegantní unibody šasi obráběné přímo ve firmě nám umožnilo rovnoměrně odvádět teplo díky ohromující ploše chladiče 12 000 in2 (7,75 m2). Při výkonném zesílení třídy A se pokročilá tepelná konstrukce stává rozhodující pro životnost komponent a dlouhodobý výkon.

Napájení a stínění.
Sluchátkový zesilovač Premier je napájen speciálně vinutým, velmi tichým a stíněným transformátorem. Pro zmírnění účinků zbytkových bludných magnetických polí je umístěn v CNC obráběné kapse vyložené dalším mu-metalovým stíněním. Na zakázku vyrobené výstupní transformátory Lundahl jsou rovněž instalovány v samostatně opracovaných dutinách a umístěny co nejdále od citlivých vstupních obvodů. Vše je změřeno, odstíněno a optimalizováno pro toto kompaktní, ale funkční uspořádání.

Plná výbava.
Každodenní používání sluchátek musí být snadné a pohodlné. S přiloženou 12voltovou spouští připojenou k základně Premier Powerbase se sluchátkový zesilovač automaticky zapne a vypne spolu s vaším systémem. Konektory směřující dopředu usnadňují zapojování a přepínání sluchátek, takže je jednodušší ponořit se do hudby.

Analogový bypass.
Po dlouhém poslechu přes sluchátka jednoduše přepněte do režimu Bypass, který je součástí dodávky, a pošlete hudbu do stolních monitorů nebo domácího systému, abyste se mohli podělit o hudbu s přáteli a rodinou.

Eloxovaná povrchová úprava.
Naše vysoce kvalitní eloxování, které je k dispozici v matně stříbrné a matně černé barvě, poskytuje vašemu sluchátkovému zesilovači Premier odolný a elegantní estetický vzhled.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies