Triangleart Horn

Reproduktorový systém METIS od společnosti TriangleART je výsledkem mnohaletého výzkumu a zdokonalování designu naším týmem. Komponenty a materiály jsou té nejvyšší kvality a pocházejí z domácích i zahraničních zdrojů.

Spodní dekádu pokrývá vysoce účinná měničová jednotka Acoustic Elegance 15 ve větrané skříni z ořechového dřeva s patentovaným vnitřním tlumením pro výjimečnou přechodovou odezvu, která se snadno vyrovná odezvě středových a výškových jednotek.

Horna z masivního ořechového dřeva, umístěná nad basovým kabinetem, je poháněna 6,5palcovým kuželovým reproduktorem Beyma se širokou šířkou pásma a pokrývá frekvenční rozsah od 200 Hz do 1,6 kHz.

Výškový rozsah od 1,6 kHz až vysoko nad hranici lidské slyšitelnosti (60 kHz) pokrývá páskový výškový reproduktor RAAL "true".

Tato "trojice" vybraných měničů a s nimi spojené techniky zatížení tvoří dohromady vysoce účinnou ultraširokopásmovou ozvučnici s výjimečnou přechodovou odezvou a čistotou, které se nevyrovná žádná jiná ozvučnice v této cenové kategorii.

METIS je vhodný pro provoz s polovodičovými i elektronkovými zesilovači, případně s oběma! Vstupy středotónových a výškových měničů jsou odděleny od vstupu nízkofrekvenčních měničů přes crossover a jsou přístupné samostatně pro případné zapojení bi- nebo plně bi-amped provoz. Elektronický crossover není potřeba. Z výroby se METIS dodává s nainstalovanými propojkami pro běžný provoz s jedním párovým vodičem.

Crossover je zkonstruován z nejkvalitnějších součástek Mundorf a vzhledem k neobvykle nízkým bodům křížení pro středové i výškové měniče je nakonfigurován jako typ čtvrtého řádu (24 db/Oct) pro bezpečný provoz měničů s výkonnými zesilovači.

METIS uspokojí i ty nejnáročnější audiofily a bude bezchybně spolupracovat s jakýmikoliv zdroji a zesilovači, které mu předcházejí. Jelikož však byly ozvučeny komponenty TriangleART, je to samozřejmě to, co doporučujeme!

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies