NAD C 700

Přetiskujeme zprávu společnosti AV INTEGRA:

Klasika v moderním provedení. Kompaktní a elegantní zesilovač C 700 ze série Classic je ideálním řešením pro dobu streamování. Stačí jen přidat své oblíbené reprosoustavy a 2 x 80 W rozezní vaši místnost hudbou se vzrušující a živou dynamikou. Uvnitř pevné hliníkové skříně se nachází výkonný HybridDigital UCD zesilovač a BluOS síťový streamer s kvalitním DA převodníkem audiofilské třídy. Pomocí intuitivní BluOS aplikace můžete přehrávat hudbu z vaší domácí digitální knihovny nebo ji streamovat z online služeb jako jsou Spotify, Tidal (vč. Masters) a Qobuz.

  • trvalý výkon: 80 W do 8 ohmů, 100 W do 4 ohmů
  • dynamický výkon: 100 W do 8 ohmů, 125 W do 4 ohmů
  • 24-bit / 192 kHz DA převodník audiofilské třídy
  • BluOS síťový streamer s Wi-Fi a Ethernet připojením
  • 5-palcový barevný displej s vysokým rozlišením
  • rozmanitá digitální i analogová konektivita
  • moderní HDMI eARC vstup pro připojení TV
  • výstup pro subwoofer s nastavitelnou výhybkou
  • obousměrný Qualcomm aptX HD Bluetooth
  • bezdrátové přehrávání prostřednictvím Apple AirPlay 2
  • podpora hlasových asistentů Amazon Alexa a Google Assistant
  • široká škála hudebních služeb včetně Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz a mnoha dalšíchovládání pomocí BluOS aplikace pro iOS, Android, Mac OS, Windows
  • Hybrid DigitalBluOSHi-Res AUDIOMQAHDMIWiFiQualcomm aptX HDApple AirplaySpotify ConnectTidal Connect<0.5W standby

Kompaktní a elegantní BluOS streamovací zesilovač NAD C 700 je perfektní volbou pro dnešní audiofily zaměřené na hodnotu. Uvnitř pevné hliníkové skříně se nachází výkonný HybridDigital UcD zesilovač a BluOS síťový streamer. Pomocí intuitivný BluOS aplikace v češtině (iOS a Android) nebo angličtině (Windows, macOS) můžete přehrávat hudbu z vaší domácí digitální knihovny nebo ji streamovat z online služeb jako jsou Spotify, Tidal (vč. Masters) a Qobuz. Na skleněném předním panelu je 5-palcový (12,7 cm) barevný displej, který ukazuje přebal alba, průběh přehrávání a nastavení systému. Stačí jen přidat své oblíbené reprosoustavy a 2 x 80 wattů zesilovače C 700 rozezní vaši hudbu se vzrušující a živou dynamikou.

HODY PRO VAŠE SMYSLY
C 700 je ideálním řešením pro věk streamování. Jen připojte své reprosoustavy a vyberte si hudbu k poslechu pomocí intuitivní BluOS aplikace pro váš chytrý telefon, tablet, PC nebo Mac. Bude to znít úžasně. Za pomoci osvědčené technologie NAD HybridDigital UcD může C 700 dodávat 2 × 80 wattů trvalého výkonu a 2 × 120 wattů okamžitého výkonu pro bezproblémovou reprodukci hudebních špiček. Vysoce účinná konstrukce UcD zesilovače je známá pro ultra-nízký šum a zkreslení v celém slyšitelném pásmu bez ohledu na zatížení reprosoustavami. Minimalistickým designem a prémiovými materiály zaujme C 700 všechny vaše smysly – nejen sluch, ale také zrak a hmat. Zesilovač je vestavěn do pevné hliníkové skříně s hladkým skleněným předním panelem a 5-palcovým (12,7 cm) barevným displejem s vysokým rozlišením, který zobrazuje přebal alba, průběh přehrávání a nastavení zesilovače. C 700 lze nastavovat v menu na barevném displeji pomocí ovladače hlasitosti a navigačních tlačítek na předním panelu. C 700 se umí také naučit povely vašeho oblíbeného dálkového ovládání.

DŮKLADNĚ MODERNÍ
S vestavěným Ethernet a Wi-Fi připojením a síťovým streamerem, založeným na oceňované platformě BluOS má C 700 vše, co potřebujete k přehrávání hudby na svých oblíbených reprosoustavách. Aplikaci BluOS můžete použít pro výběr hudby z internetových rádií a desítek různých streamovacích služeb nebo si přehrávat hudbu z externího disku, připojeného k USB port C 700. C 700 také podporuje Spotify Connect a Tidal Connect, takže můžete ovládat přehrávání přímo z aplikací těchto služeb; AirPlay 2 umožňuje streamování hudby ze zařízení Apple a knihoven iTunes. Hudbu také můžete vybírat hlasem pomocí protokolů Amazon Alexa, Apple Siri (přes AirPlay 2) nebo Google Assistant. DAC převodník C 700 s vysokým rozlišením může přijmout streamy až 24-bit / 192 kHz. Stejně jako ostatní BluOS komponenty má C 700 plné MQA dekódování a rendering. S těmito vlastnostmi si můžete užívat bezztrátové audio ve vysokém rozlišení ze služeb jako je Amazon Music HD, Deezer, Qobuz a Tidal. NAD nabízí softwarové nástroje, které umožňují C 700 integrovat do řídicích systémů od Control4, Crestron, Elan, RTI a dalších. Integrace umožňuje ovládat přehrávání hudby spolu s dalšími domácími systémy jako je osvětlení, stínění, vytápění nebo zabezpečení.

PŘIPOJ A OVLÁDEJ
C 700 má dva stereo RCA analogové linkové vstupy, stejně jako koaxiální a optický digitální vstup pro připojení přehrávačů disků, herních konzolí, adaptérů médií a jiných komponent. Naleznete zde také HDMI eARC port pro připojení TV s podporou HDMI eARC. Toto propojení umožnuje ovládat hlasitost C 700 pomocí dálkového ovládání televize. Výstup na reproduktory doplňuje u C 700 výstup pro subwoofer. Pomocí BluOS aplikace můžete nastavit výhybku subwooferu pro hladký přechod mezi subwooferem a hlavními reprosoustavami. C 700 má také obousměrný aptX HD Bluetooth, takže můžete poslouchat hudbu v bezdrátových sluchátkách a streamovat zvuk z kteréhokoli chytrého zařízení.

LEGENDÁRNÍ HODNOTA
NAD C 700 BluOS streamovací zesilovač je kompaktní stylové řešení vše v jednom, vytvořené pro současné fanoušky hudby, připojené na síť. Malý, ale mocný C 700 ohromí posluchače nenuceným dynamickým projevem. Po snadné instalaci je připraven přehrávat hudbu z široké nabídky lokálních, síťových a cloudových zdrojů. A se svými digitálními a analogovými vstupy poslouží C 700 také při přehrávání ze starších komponent. C 700 může být použit jako samostatný zvukový systém; nebo může být začleněn do BluOS systému po celém domě až s 63 zónami, vždy s plnou podporou zvuku ve vysokém rozlišení. Lze ho také kombinovat s jinými AirPlay 2 komponenty pro hudbu po celém domově. Od roku 1978, kdy NAD představil legendární integrovaný zesilovač 3020, je značka NAD známá pro hodnotu, výkon a inovativnost. S BluOS streamovacím zesilovačem, NAD zcela aktualizoval tradici pro éru streamingu.

Cena? 39 990,- Kč

Více na https://www.avintegra.cz/nad-c-700_d19146.html

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies