Sennheiser CX Plus

Přetiskujeme zprávu společnosti Sennheiser:

Společnost Sennheiser uvedla na český a slovenský trh plně bezdrátová sluchátka Sennheiser CX Plus True Wireless. Novinka staví na oceňovaných TrueResponse měničích, které jsou vyráběny přímo v německé centrále společnosti a nabízí nekompromisní vyvážený přednes v celém frekvenčním pásmu 5 Hz – 21 kHz. Bezproblémový přenos hudby do sluchátek zajistí Bluetooth 5.2 s podporou kodeků AAC, aptX i nejnovějšího aptX Adaptive. Ten dle přehrávaného obsahu zvolí optimální rychlost přenosu pro zachování všech detailů Hi-Res nahrávek a úsporu baterie při poslechu MP3 či sledování Youtube. Skvěle si kodek poradí i se synchronizací zvuku s obrazem videa i her. Aktivní potlačení okolních ruchů přitom zajistí, že každý detail vynikne bez ohledu na to, zda poslech probíhá v klidné kanceláři, nebo na cestě hlučným městem.

Integrovaná baterie dokáže sluchátka napájet celých 8 hodin bez přerušení. Se započtením kapacity dobíjecího pouzdra se pak výdrž dostává na úctyhodných 24 hodin. Bez jakýchkoli problémů se tak milovníci hudby mohou věnovat poslechu i vyřizování pracovních hovorů po celý pracovní den. Tomu odpovídá i zvýšený komfort, kterého výrobce dosáhl s pomocí ergonomických studií a zmenšení jejich rozměrů. Aktivní uživatelé pak jistě ocení certifikaci IPX4, která dokládá odolnost vůči stříkající vodě a potu.

Cena a dostupnost
Sluchátka Sennheiser CX Plus True Wireless jsou dostupná v černé a bílé barvě u vybraných partnerů za cenu 4 160 Kč.

Nekompromisní zvukový projev z vyšších sfér
Novinka se pyšní nekompromisním zvukovým projevem sluchátek vyšších cenových kategorií. To dokládá i extrémní frekvenční rozsah 5 Hz – 21 kHz a použití těch nejmodernějších kodeků pro přenos audia ze smartphonu. Nechybí funkce aktivního potlačení okolního hluku umožňující nerušený poslech hudby a podcastů i v prostředcích hromadné dopravy ani sestava 4 velikostí silikonových nástavců které zajistí potřebnou pasivní izolaci. Díky vestavěnému ekvalizéru si na své přijdou nejen milovníci vyrovnaného projevu sluchátek Sennheiser, ale také ti, kteří vyžadují důraznější basy.

Špičková funkční výbava
Sennheiser CX Plus True Wireless potěší uživatele intuitivním dotykovým ovládáním, které lze přizpůsobit dle osobních preferencí pomocí aplikace Sennheiser Smart Control. Otázkou letmého dotyku na sluchátko se tak stane vyřizování hovorů, ovládání přehrávače i přivolání hlasového asistenta Apple Siri či Google Assistant. Velice praktickou funkcí je pak transparentní režim, díky kterému není třeba pro nerušenou komunikaci s okolím vyjmout sluchátka z ucha. Nutnost manipulace se sluchátky v rukou při nákupu či objednání dalšího nápoje v oblíbené kavárně se tak stává minulostí.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies