Hisense OLED

Přetiskujeme zprávu společnosti Hisense:

Seznamte se s nejnovější řadou špičkových 4K televizorů Hisense A9G s pokročilou OLED obrazovkou a celou řadou technologií, které zaručí strhující obraz s vynikajícím podáním ultra širokého spektra křišťálově čistých barev se skutečně temnou černou. O dokonalé vykreslení detailů se postará umělá inteligence spolu se zvýšeným rozsahem jasu a technologií HDR, Dolby Vision IQ navíc obraz upraví podle okamžité intenzity okolního světla. Nové TV si vás získají i prostorovým zvukem Dolby Atmos, který vychází z integrovaného soundbaru 2.1.2 s výkonem 120 W. Televizory podporují systémy Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDR10+ a odpovídají kinostandardu IMAX Enhanced. Nechybí ani chytré funkce nebo filmařský či herní mód, potěší i atraktivní design. Právě přicházejí do prodeje v nejžádanějších velikostech obrazovky 55 a 65 palců.

Pokročilá OLED obrazovka
Novinka využívá nejpokročilejší OLED obrazovku s více než 8 miliony samosvítících vícevrstvých organických pixelů, které jsou zárukou strhující podívané – rozšířeného barevného podání (Ultra Wide Gamut) na dokonale černém pozadí při špičkovém kontrastu v Ultra HD kvalitě.
„Kombinace OLED panelu, HDR technologie a rozšířeného rozsahu jasu (až na 1000 nitů) přináší ohromující kontrast a rozšířenou reprodukci detailů v tmavých i světlých částech snímané scény zároveň. TV navíc využívají vlastní vylepšenou technologii pro kompenzaci detailů tmavého pole a korekci barev, kterou běžný divák pozná například při detailním pohledu na tón pleti postavy nebo při porovnání sytosti barev. Obrazovky využívají také pokročilý algoritmus, zabraňující vypálení obrazových bodů,“ uvádí Matej Hušták, produktový manažer značky Hisense, a dodává: „Antireflexní obrazovka dokáže pohltit až 98,5 % okolního světla, a tak eliminuje rušivé odlesky ze slunce či večerního osvětlení až o 66,7 %.“

Umělá inteligence pro ten nejlepší zážitek ze sledování
„Technologie Hisense AI Picture Optimization dokáže vyhodnotit snímek, přiřadit jej k některému z mnoha známých scénářů a v reálném čase optimalizovat nastavení obrazu i vykreslení detailů ve tmavých polích obrazu, aby byl divácký zážitek co nejživější a nejpoutavější. Využívá integrovaný výpočetní akcelerátor, proto nezabírá místo a nezpomaluje chod centrální řídící jednotky,“ pokračuje Matej Hušták.

Dolby Vision IQ přizpůsobí obraz okolnímu světlu
K dokonalému prožitku při jakémkoliv osvětlení přispívá i technologie Dolby Vision IQ. „Nové TV využívají senzor pro rozpoznání okolního světla. Výsledkem je dokonale přirozený obraz upravený podle okamžitých světelných podmínek s rozšířenou reprodukci detailů v tmavých i světlých částech obrazu současně, a to i ve dne bez zatažených závěsů,“ doplňuje Matej Hušták.

Plynulý pohyb i v dynamických scénách
TV používají vyšší vnitřní rychlost zobrazení snímků 120 Hz s vkládáním dalšího mezisnímku (MEMC) i do formátů s progresivním řádkováním, které je v DVB-T2 šířeno i u nás. Tím zajistí plynulý a ostřeji ohraničený obraz bez rozmazání nebo problikávání i při velmi rychlých pohybech kamery – například u sportovních přenosů a závodů, při hraní her nebo v akčních filmových scénách.

Dokonalý zvuk
Zajímavým designovým i technickým detailem je soundbar 2.1.2 s výkonem 120 W, který je integrovaný do spodního okraje obrazovky. Nabízí prostorovou zvukovou technologii Dolby Atmos®, takže se při sledování jakéhokoliv obsahu stanete sami součástí děje. To, že tyto nové TV přinášejí obrazový i zvukový zážitek jako v kině, potvrzuje i podpora formátu HDR 10+ i certifikačního kinostandardu IMAX Enhanced.

Inteligentní centrum multimediální zábavy
Nová řada TV využívá vlastní inteligentní platformu VIDAA U 5.0 SMART OS, která je jednoduchá, čistá, intuitivní a pohotová a nabízí podporu pro řadu streamovaných služeb: například YouTube, Netflix a Amazon Prime, na ovladači najdete i tlačítko pro rychlý přístup k Facebook Watch. Umožňuje využívat velké množství předinstalovaných aplikací včetně českých (VOYO, Lepší.TV, SLEDOVÁNÍ TV, TV Seznam ad.) nebo aplikaci uefa.tv pro fotbalové nadšence, kterou najdete jen na televizorech Hisense. Filmové fanoušky potěší FilmMaker Mode pro přehrávání filmů tak, jak je zamýšlel režisér.

TV je vybavená kromě řady vstupů a portů i rozhraním HDMI 2.1. Rozhraní nové generace je vynikající zprávou hlavně pro herní fanoušky, protože nabízí režim automatické nízké latence (ALLM) pro plynulé sledování interakcí a funkci nepřetržitého VRR rozhraní, která minimalizuje zpoždění vstupu, chvění obrazovky a trhání. Funkce eARC rozhraní HDMI 2.1 zase zaručuje, že jakýkoliv zvuk uslyšíte o trochu dřív, a tak snáz odhalíte akci protivníka – a připíšete si cenná vítězství. Jakmile připojíte herní zařízení, TV se automaticky přepne do herního režimu.
TV má i vestavěné rozhraní Bluetooth a rychlou dvoupásmovou Wi-Fi pro bezdrátové připojení. Získala také certifikaci TÜV Rheinland za nízké emise modrého světla a ochranu soukromí. Do prodeje zamíří během září a bude stát 39 990 Kč (55palcová), resp. 54 990 Kč (65palcová).

Produktový tip- Hisense 65A9G:
Nový špičkový 4K OLED televizor Hisense 65A9G s úhlopříčkou 65 palců zaručí při více než 8 milionech samosvítících vícevrstvých organických pixelech strhující obraz s vynikajícím podáním ultra širokého spektra křišťálově čistých barev se skutečně temnou černou. O dokonalé vykreslení detailů i ve tmavých polích obrazu se postará umělá inteligence spolu se zvýšeným rozsahem jasu a technologií HRD. Dolby Vision IQ navíc upraví obraz podle okamžité intenzity okolního světla. Nové TV si vás získají i prostorovým zvukem Dolby Atmos z integrovaného soundbaru 2.1.2 s výkonem 120 W. Nechybí ani chytré funkce nebo filmařský či herní mód, potěší i atraktivní design. Stojí 54 990 Kč, www.hisense.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies