Melco

Vysoce uznávané vlajkové hudební servery N1Z od společnosti Melco, která se specializuje na digitální technologie, byly výrazně vylepšeny z hlediska provozu a obvodů, aby se zvýšil jejich výkon.

Společnost Melco oznámila nové hudební přehrávače HA-N1Z/2EX-H50 se standardním pevným diskem a HA-N1Z/2EX-S40 s pevným diskem, které jsou vybaveny úložištěm s jedním diskem a významným vylepšením napájení. Obě varianty pevných disků jsou údajně speciálně navrženy pro lepší zvukový výkon, přičemž model HA-N1Z/2EX-H50 má vestavěnou kapacitu 5 TB a model N1Z/2EX-S40 kapacitu 4 TB. Úložná zařízení modelu N1Z jsou podepřena těžkými nemagnetickými podpůrnými deskami a zároveň jsou stíněna měděnými a hliníkovými dílčími částmi šasi.

Samotné šasi má těžkou konstrukci z eloxovaného hliníku a je dále vyztuženo tuhým křížovým rámem. Nová dvojitá napájecí sekce byla vylepšena díky zvětšeným kondenzátorovým zásobníkům a vícestupňovému potlačení elektrického šumu a zkreslení. Šasi serverů je fyzicky podepřeno izolačními patkami TAOC.

Obě jednotky jsou vybaveny pokroky EX a nejnovější aktualizací firmwaru V4.10 (vydanou v únoru 2021), která kromě mnoha vylepšení zahrnuje také stabilitu serveru, prohlížeče/webové stránky a provozu.

Servery N1Z jsou vybaveny výstupem Neutrik USB 2.0 s možností připojení k digitálně-analogovým převodníkům (DAC) a zároveň nabízejí porty USB 3.0 označené jako USB3, "Expansion" a další "záložní" zásuvku USB-A. Zásuvka RJ45 Ethernet umožňuje připojení k místní síti, zatímco další port RJ45 lze použít pro obsluhu streamovacích zařízení založených na síti Ethernet.

Generální ředitel společnosti Melco Audio Dan Raggett řekl serveru SoundStage! Australia: "Modernizovaná řada N1Z nabízí náročným milovníkům hudby možnost volby mezi HDD nebo SSD diskem a oba nyní využívají naše nové, vysoce kvalitní samostatné disky namísto předchozího systému dvou disků založeného na RAID. Odstraněním architektury RAID u nových modelů můžeme zákazníkům nabídnout zvýšení kvality zvuku podpořené našimi novými a vylepšenými napájecími zdroji. Tyto klíčové aktualizace skutečně posouvají dvě již tak špičkové digitální hudební knihovny na novou výkonnostní úroveň a dále upevňují pověst společnosti Melco, která nabízí zlatý standard přehrávání digitálních knihoven."

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies