Blue Hawaii

Případ se odehrává ve Spojených státech, konkrétně ve Virginii, kde se společnost HeadAmp zaměřuje výhradně na výrobu přenosných a stolních sluchátkových zesilovačů a D/A převodníků. V posledních devíti letech se výrobce snaží nabízet řadu elektrostatických a limitovaných sluchátkových zesilovačů, včetně tohoto modelu Blue Hawaii.

Designér, který je pevně usazen na vrcholu nabídky, nyní nabízí speciální edici SE, která je k dispozici v různých barvách, z nichž každá je luxusnější než ta předchozí.

Tento model se skládá ze dvou samostatných prvků, z nichž jeden je zcela věnován napájení. Blue Hawaii je hybridní zesilovač. Vstupní stupeň obsahuje dvojici tranzistorů JFET. Koncový stupeň je svěřen 4 elektronkám EL34 / 6CA7 v OTL. Přední panel obsahuje 2 sluchátkové výstupy Teflon Stax Pro Bias (580 V) ve formátu XLR, ovládání hlasitosti se dvěma možnostmi regulace hlasitosti. Prvním je 24úrovňový atenuátor, který nabízí dokonalé přizpůsobení kanálů při všech možných úrovních hlasitosti. Pro ty, kteří chtějí přesnější ovládání hlasitosti, je možné namontovat potenciometr ALPS RK50, který vám umožní nastavit hlasitost podle vašich představ, aniž by došlo ke zhoršení kvality zvuku.

Blue Hawaii SE je vlajkovou lodí společnosti HeadAmp. Vychází z více než desetiletých zkušeností s konstrukcí elektrostatických sluchátkových zesilovačů. Je navržen nejen pro napájení nejnáročnějších sluchátek na trhu, ale také pro dlouhou životnost. Při návrhu, konstrukci a výběru komponentů nebylo nic ponecháno náhodě. Každý zesilovač je ručně sestaven a důkladně testován v průběhu celého procesu sestavování, jakož i před a po důkladném zahoření, aby byl zajištěn co nejlepší výkon.

Zadní panel je poměrně dobře vybaven: 3 linkové vstupy, 2 RCA a 1 XLR, umožňují připojení vysokoúrovňových zdrojů. Ty jsou doplněny 2 linkovými výstupy ve formátu XLR a RCA umístěnými na silném hliníkovém šasi, které spočívá na precizně opracovaných hliníkových nožičkách s hroty, jež barevně ladí s předními panely a kroužky trubek. Jsou kompatibilní s různými audiofilními izolačními platformami. Výrobce dodává také sadu gumových nožiček s různými izolačními vlastnostmi a variantu bez mramoru pro choulostivé povrchy.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies