NuBert nuSub XW-1200

S nuSub XW-1200 představuje společnost Nubert novou vlajkovou loď úspěšné řady subwooferů: bezdrátový, pohodlný a s výkonnými, ale kontrolovanými basy. Silný baskytarista je nyní k dispozici dříve, než bylo plánováno.

NuSub XW-1200 se může pochlubit hodnotami výkonu: S nižší mezní frekvencí 19 Hz (při -3 decibelech) dosahuje nový baskytarista nubert hranice infrazvuku a se špičkovým výkonem přes 400 W předvádí nezastavitelnou asertivitu. Ať už jako silná efektová jednotka v domácím kině, jako podpora špičkového soundbaru, v bezdrátové síti se satelity nebo jako podpora nízkých frekvencí pro špičkový hi-fi systém: nuSub XW-1200 je nejlepší volbou všude tam, kde je vyžadována maximální nízkofrekvenční odezva a maximální výkon.

Díky novému zesilovacímu modulu s vyšším trvalým i hudebním výkonem, velkoryse dimenzovanému napájecímu zdroji a především mohutnému šasi s ultra dlouhou projekční vzdáleností o průměru 32 cm rozpoutává nuSub XW-1200 dechberoucí basové bouře nebo harmonicky podkresluje koncerty v obývacím pokoji - v závislosti na použití. Zároveň baskytarista se svou konstrukcí přívětivou k obývacímu pokoji a elegantním designem skříně navzdory svému značnému objemu příjemně nenápadně zapadá do domácího interiéru.

Nastavení, jako je křížová frekvence a úroveň, lze provádět buď otočným knoflíkem na zadní straně zařízení, nebo pomocí aplikace Nubert X-Remote pro Android a iOS. Ten je dokonce vybaven funkcí automatické kalibrace, která automaticky přizpůsobí obraz přehrávaného subwooferu akustice místnosti. Tímto způsobem se v mžiku redukují efekty dunění nebo "basové díry". Nubert nuSub XW-1200 je nyní k dispozici v přímém prodeji společnosti Nubert, volitelně v černém nebo bílém pískovaném laku.

Cena je 1 000 EUR

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies