Philips 65PML9506

Přetiskujeme zprávu společnosti Philips:

Společnost Philips TV & Sound zahájila v České republice předprodej prvního MiniLED televizoru Philips, který zaujme vysokou kvalitou obrazu, čtyřstranným Ambilightem, konektorem HDMI 2.1 a nízkou latencí vhodnou pro gaming. Zákazníci si mohou 65palcový model s označením 65PML9506 předobjednat u vybraných obchodních partnerů již nyní za doporučenou maloobchodní cenu 59 999 Kč. Od 1. 6. do 18. 7., kdy předprodej probíhá, navíc zákazník dostane k televizoru hodnotný dárek – exkluzivní náhlavní sluchátka Philips Fidelio L3 s aktivním potlačením hluku v hodnotě 9 799 Kč zdarma.

Lokálně ovládané podsvícení a vysoký jas

Model 9506 kombinuje lokálně ovládaná podsvícení se systémem Philips Micro Dimming Pro a vytváří lokální temnou černou s působivým špičkovým světelným výkonem 1500 nitů.

Barevná reprodukce je působivá díky vysoce kvalitnímu panelu VA se širokým pozorovacím úhlem a širokým barevným gamutem 95 % DCI-P3. Model 9506 využívá novou 5. generaci P5 s umělou inteligencí (AI) s detekcí filmu a integrací „inteligentního“ světelného senzoru, který přináší špičkovou obrazovou kvalitu.

Konektor HDMI 2.1 zahrnuje e-ARC, VRR pro 4K od 40 Hz do 120 Hz při působivě vysoké šířce pásma 48 Gb/s (4:4:4, 12 bitů), režimy AutoSync Premium Pro a Auto Game mode byly přidány k režimu Auto-Low-Latency. Jedná se tak o televizor vhodný pro hraní her na luxusně velké obrazovce.

K podpoře formátů HLG, HDR10 a HDR10+ přidávají modely 9506 také podporu funkce HDR10+ Adaptive. Ta kombinuje dynamická metadata HDR10+ s informacemi z okolních světelných podmínek a automaticky optimalizuje úroveň jasu pro každou jednotlivou scénu zvlášť.

Operační systém Android TV 10 zase umožňuje stahovat aplikace a hry, streamovat obsah z internetu nebo zrcadlit na televizor obsah z mobilního telefonu.

Ambilight, zvuk i design

Tento model má Ambilight ve své čtyřstranné variantě pro ještě působivější efekt a lepší ponoření se do děje.

Obraz doplňuje kvalitní 50W zvukový systém 2.1 se zadním basovým reproduktorem s patentovanou technologií trojitého prstence a čtyřmi basovými pasivními zářiči. Model 9506 také zahrnuje kompatibilitu DTS Play-Fi pro zvuk z více místností s vysokým rozlišením (multiroom).

Minimalistický design tohoto tenkého televizoru podtrhuje úzký kartáčovaný kovový spodní rámeček s kovovým horním a bočním rámečkem a kovovými nožičkami ve tvaru čepele.

Exkluzivní dárek ke všem předobjednávkám

K předobjednávce MLED televizoru Philips dostane zákazník ve speciální akci, která trvá do 18. 7., sluchátka Philips Fidelio L3 jako dárek. Jedná se o sluchátka pro znalce hudby a kvalitního zvuku. Tato sluchátka nabízejí vyladěné velké 40mm měniče, aktivní potlačení hluku s 4 mikrofony, připojení přes Bluetooth 5.0 s kodekem Qualcom aptX HD případně možnost připojení přes Hi-Res kabel.

To vše v exkluzivním designovém provedení, které ocenili i porotci vyznamenáním Red Dot 2020. Konstrukci sluchátek vévodí použití kvalitních materiálů, jako je kov a zodpovědně získaná kůže od známého dodavatele, společnosti Muirhead.

Sluchátka mají výdrž 35 hodin hraní hudby, případně 30 hodin se zapnutým ANC.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies