TM Audio

Přetiskujeme zprávu společnosti TM Audio:

V milánské designové čtvrti Lambrate rozkvetla nová značka: TMAUDIO, zvuk emocí. TMAUDIO vychází z vášně pro zvukovou technologii a touhy spojit ji s jedinečným, nezapomenutelným designem.

TMAUDIO chce posunout zážitek z poslechu na další úroveň. Cílem je vytvářet emocionální zážitky prostřednictvím schopností svého profesionálního týmu. V laboratořích TMAUDIO se nejlepší produktový design mísí s hlubokými znalostmi a akustickou technikou a vytvářejí vysoce kvalitní produkty schopné nadchnout všechny nadšence Hi-End. TMAUDIO kombinuje vizi CEO a zakladatele tagMa Marca Tagliaverga a know-how a technické zkušenosti renomovaného italského audio designéra Alberta Bellina, hlavního hrdiny v audio průmyslu díky jeho mimořádnému talentu a vášni. Alberto pracuje v oddělení výzkumu a vývoje TMAUDIO a vytváří akustické projekty určené pro sugestivní zvukový projev a obrovský estetický efekt.

Zatímco koronavirus měl významný dopad na mnoho italských společností, TMAUDIO nikdy nepřestal dívat na budoucnost s důvěrou a houževnatostí. Ve svých dílnách Lambrate TMAUDIO zrodilo kousek po kousku jedinečné produkty s přesnými a vytříbenými detaily. Společnost TMAUDIO stále odvážně investovala čas a zdroje do svých inovativních projektů: sestavy avantgardních produktů, které budou distribuovány v příštích měsících. TMAUDIO je připraveno inovovat Hi-End pole díky nadšenému týmu profesionálů a jejich řečníků, zcela vyrobeným v Itálii.

TMAUDIO uvádí na trh své první kolekce reproduktorů: Naked a Deca. Řada Naked s podstatným designem zahrnuje reproduktory produkující čistý a transparentní zvuk díky interní technologii TMAUDIO a technologii Full Sinecap exkluzivní. Sbírka Deca naopak překonává každý rekord díky reproduktorům schopným vyvinout vynikající výkony v tloušťce pouhých 10 cm. Její vlajkový produkt, Deca One, je navržen tak, aby se vešel do malých místností a přenášel všechny zvukové emoce v jakémkoli prostředí. Jeho masivní dřevěná skříňka je zároveň zárukou vynikajícího zvuku a mimořádného kusu nábytku. Objevte reproduktory TMAUDIO na webu TMaud.io nebo si sjednejte schůzku s návštěvou showroomu v Milano Lambrate a poslechněte si výjimečné výkony produktů TMAUDIO.

„S TMAUDIO se splnil sen: naší touhou bylo spojit design, zvuk a znalosti. TMAUDIO vychází z vášně pro krásu a z našeho přání vzrušovat veřejnost. - říká Marco Tagliaverga, generální ředitel a zakladatel TMAUDIO - na rozvíjejícím se trhu, TMAUDIO se perfektně přizpůsobilo změnám tím, že prokazuje odhodlání a vynalézavost. V našich výrobcích si najde to nejlepší z Made in Italy cestu a vášeň pro zážitek z poslechu. Chceme nabídnout výrobky, které vás mohou zamilovat při prvním kontaktu. Dnes se náš sen stává realitou pro vaše potěšení díky novým kolekcím TMAUDIO. “

Více na https://tmaud.io/

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies