Denon Home 550

Přetiskujeme zprávu společnosti Denon:

Společnost Denon®, světový lídr v produkci prémiových produktů pro domácí zábavu a osobního audia, dnes uvádí na trh zvukový projektor Denon Home 550, vysoce výkonný a kompaktní projektor, který tak rozšiřuje rodinu produktů Denon Home také o výjimečné ozvučení televize. Díky schopnosti zpracovat prostorový zvuk Dolby Atmos nebo DTS:X pomocí svého 6meničového zvukového, vykouzlí tento zvukový projektor z vašich filmů, televize nebo hudebních záznamů obrovskou zvukovou kulisu. Posluchači mohou rovněž streamovat hudbu ve vysokém rozlišení ze svých oblíbených hudebních služeb, případně s využitím funkce HEOS Built-in streamovat přímo z lokální hudební knihovny. Navíc, posluchači, kteří již dříve investovali do některého zařízení z ekosystému HEOS, včetně dalších produktů Denon Home, si mohou zvukový projektor Denon Home 550 přidat jako samostatnou bezdrátovou zónu bez nutnosti vytažení jakéhokoli drátu. Zvukový projektor Denon Home 550 bude dostupný u autorizovaných prodejců od února 2021. Očekávaná cena je 17 490 Kč s DPH.

Zvukový projektor 550 lze použít jako samostatné zařízení, nebo jej lze rozšířit o další reproduktory Denon Home 150, 250 a 350, které pak lze použít jako efektové zadní kanály do prostorový zvuk domácího kina. Posluchači vyžadující ještě robustnější basovou složku zvuku si mohou pořídit a přidat samostatný bezdrátový subwoofer DSW-1H a dosáhnout tak ještě věrohodnější kino zážitky.

Stejně jako každý jiný produkt Denon, tak i zvukový projektor Denon Home 550 je postaven tak, aby Vám zajistil nejvyšší kvalitu zvuku ve své třídě. Díky jeho pokročilému akustickému vybavení, zpracování digitálního signálu vyladěnému experty a špičkovým měničům, nabízí tento zvukový projektor vše, co vyžaduje nadšenec kvalitní domácí zábavy pro dosažení 3D prostorového zvuku bez obětování příliš velkého prostoru pod televizí. Věrohodný 3D kino zážitek vytváří zvukový projektor Denon Home 550 díky zpracování signálu Dolby Atmos a DTS:X včetně kompatibility s 4K video signálem.

Pro ještě větší pohodlí při jeho používání, se dotykový panel zvukového projektoru automaticky podsvítí, jakmile se k němu přiblížíte rukou a dovolí Vám snadno ovládat jeho klíčové funkce – jako ovládání hlasitosti, spuštění / pozastavení přehrávání, ztlumení mikrofonů, nebo možnost přeskočit anebo opětovně spustit skladbu od jejího začátku bez nutnosti použití aplikace nebo dálkového ovládání. Navíc, dálkové ovládání I aplikace HEOS jsou vybaveny třemi tlačítky Rychlé Volby. Pod tyto tlačítka si můžete uložit své oblíbené zdroje včetně poslechových režimů, případně internetová rádia abyste si je mohli užívat kdykoli se Vám bude chtít, a to pouhým jediným dotykem.

Zvukový projektor Denon Home 550 se snadno nastavuje a lze jej ovládat přiloženým dálkovým ovládáním stejně jako i dálkovými ovladači většiny televizí, aplikací HEOS, podsvíceným dotykovým panelem, nebo hlasovými povely přes službu Alexa. Uživatel tedy může v jakékoli situaci projektor ovládat zcela dle své libosti a potřeby. Díky podpoře připojení eARC (enhanced Audio Return Channel), stačí propojit zvukový projektor 550 s televizí jediným HDMI kabelem pro dosažení špičkové kvality zvuku.

Pro snadné streamování ze zařízení Apple disponuje zvukový projektor i podporou Apple AirPlay 2. Abychom zajistili bezproblémovou integraci projektoru do oblíbených ekosystémů pro chytré domácnosti, je zvukový projektor Denon Home 550 první v sortimentu Denon, který je od začátku vybaven ovladači pro Control4, Crestron, URC, Elan a další.

Kromě nového zvukového projektoru 550 obsahuje již existující sortiment Denon Home tři bezdrátové reproduktory pro více zónové ozvučení, kdy každý z nich je expertně vyladěn po zvukové stránce mistrem zvuku Denon tak, aby Vám nabídl optimalizovaný, vyvážený výkon a zároveň bez problémů splynul s designem vašeho interiéru. Všechny modely Denon Home, včetně zvukového projektoru 550, nabízí pohodlný přístup k streamovacím službám jako Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL a další, stejně jako i přístup k hudebním souborům ve vysokém rozlišení uloženým na vašich mobilních zařízeních, případně uložené v počítačové síti s dostupností přes Wi-Fi, AirPlay 2 nebo Bluetooth.

Na jaře 2021 si budou moci majitelé zvukových projektorů Denon Home 550 a bezdrátových reproduktorů aktivovat hlasové funkce s využitím služby Amazon Alexa. Všechny produkty Denon Home disponují vestavěnými mikrofony, které lze povolit prostřednictvím aktualizace firmware a tím aktivovat funkce hlasové asistence Alexa. Když si uživatel Denon Home produktů zvolí, že chce povolit službu Alexa a propojí jí se svým uživatelským účtem, umožní mu to používat službu Alexa stejně, jako je to možné provádět s jakýmkoli jiným zařízením umožňujícím hlasové ovládání pomocí služby Alexa. Zpřístupní tak pro své domácí kino pohodlné a diskrétní funkce hlasového ovládání, umožňující uživateli zadávat povely pro regulaci hlasitosti, přepínání vstupů a nastavování úrovně basů a výšek, hlasem. Vestavěné mikrofony nejsou nikdy povoleny, bez výslovného udělení souhlasu uživatelem.

Zvukový projektor Denon Home 550 (17 490 Kč) bude dostupný u autorizovaných prodejců značky Denon v polovině února 2021. Pro více informací navštivte naši stránku www.denon.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies