Velodyne

Přetiskujeme zprávu společnosti Audio Center Czech:

Společnost Velodyne Acoustics jednoznačně patří k nejznámějším a nejlépe světově hodnoceným výrobcům subwooferů.

Rádi bychom tuto legendární značku přivítali do portfolia firmy Audio Center Czech.

Inovativní konstrukce, precizní provedení a výjimečné zvukové vlastnosti si získaly široké uznání v řadách odborníků, audiofilů i nadšenců domácího kina.

Subwooferové portfolio čítá několik řad, samozřejmě s různými průměry reproduktorů a s různými výkony zesilovačů včetně instalačního řešení.

Jedna z předností této značky je přesné digitální řízení pohybu membrány reproduktoru, které je odvozeno od vyhodnocení vstupního signálu a zpětné kontroly pohybu membrány.

Subwoofery jsou vybaveny vlastním DSP procesorem a špičkovým systémem automatické a ruční kalibrace, systém tedy umožňuje rychlou automatickou kalibraci a pro dokonalý zvukový výsledek ještě manuální dorovnání automaticky nastavené křivky. Dále omezením či úplným odstraněním zkreslení nízkých kmitočtů u reproduktorů, konstrukcí zpětnovazebního systému HGS (servo s vysokým zesílením) používané k měření a řízení pohybu velkých basových měničů. Výsledkem jsou servem řízené subwoofery řady ULD (ultra low distortion), které zaznamenaly revoluční úspěch významem srovnatelný s technologiemi na snížení šumu firmy Dolby Laboratories.

Společnost Velodyne tímto vytvořila definici moderní kategorie subwooferů a do oblasti reprodukce hudby i domácího kina zavedla pojem exaktní reprodukce hlubokých, přesných a dynamických basů. Řídící systém Digital Drive založený na velice rychlém snímání vstupního signálu následně na přesné digitální kontrole reproduktoru je nedílnou součástí všech subwooferů nejvyšší řady Digital Drive PLus.

Produkty řady Wi-Q jsou určeny pro klasické domácí kino a jsou ideálním řešením pro spotřebitele hledící na cenu.

Tyto subwoofery, opírající se o letité zkušenosti firmy Velodyne v oblasti konstrukce reproduktorů, odrážejí silnou orientaci firmy na hudební přesnost a odhodlanost vnést reálnou atmosféru kinosálu do prostředí domova. Wi-Q představuje ideální kombinaci technologie a intuitivního uživatelského rozhraní, a nabízí vskutku trvalé hodnoty.

Mezi interiérovými designéry je vyhledávána produktová řada Subcontractor. Jedná se o vysoce kvalitní subwoofery, které jsou svou konstrukcí předurčeny pro integraci do zdi nebo stropu. Z pohledu moderních interiérů je mnohdy důležité většinu elektroakustických prvků skrýt při zachování vysoké kvality zvukové reprodukce. Subwoofery řady Subcontractor jsou ideálním řešením. Všechny výrobky Velodyne jsou bez ohledu na cenovou kategorii vyvíjeny a konstruovány s maximální péčí na kvalitní provedení unikátní zvukové vlastnosti při nízkém zkreslení. 

Řada Digital Drive Plus

Nekompromisní technologie

Naše prémiová vlajková řada subwooferů, Digital Drive Plus, předefinuje reprodukci začleněním nejnovějších technických objevů. Digital Drive Plus může automaticky upravit hlasitost, crossover, spád, fázi a ekvalizaci místnosti a integrovat se do vašeho zvukového systému. 

Řada Impact mk2

Maximální dynamický výkon

Srdcem řady Impact MK2 je zesilovač maximálního dynamického výkonu (MDP) společnosti Velodyne, navržený tak, aby generoval větší rezervní výkon pro ty nejnáročnější pasáže. Naše měniče s velkým vychýlením jsou vybaveny dvou palcovými cívkami pro větší odvod tepla, zatímco naše vysoce efektivní konstrukce portů s klesajícím výkonem zaručuje neuvěřitelné basy ze skromného přijímače. 

Řada MicroVee mk2

Malý a mocný

Nový MicroVee mk2 je navržen tak, abyste získali nejlepší zážitek, hudbu a domácí kino z nejmenšího subwooferu Velodyne Acoustics, který byl kdy vyroben. 

Řada Wi-Q

Bezdrátové subwoofery

Bezdrátové Wi-Q ztělesňuje tři desetiletí vůdčích schopností v oblasti basových technologií. Wi-Q je cenově dostupný, výkonný, funkčně bohatý subwoofer, který lze snadno a rychle integrovat do jakéhokoli zábavního systému bez použití kabelů. Díky exkluzivně vestavěnému procesoru získáte jednoduchým stiskem „EQ“ na dálkovém ovladači optimální basy v místnosti z jakéhokoli zdroje. 

Řada SubContractor

Neviditelný výkon

Oceněná řada vestavěných in-wall subwooferů SubContractor společnosti Velodyne je ideální volbou pro váš domácí systém. Celá řada SubContractor byla navržena tak, aby se vešla do standardní nástěnné šachty.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

AAI - ultimativní audiofilské kabely

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

HiFi Morava - Audiovector

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies