Philips Fidelio X3

Přetiskujeme zprávu společnosti Philips:

Spojení výjimečného zvukového výkonu, pohodlí, luxusního designu a kvality provedení je základem nové vlajkové lodi Philips Fidelio X3 – audiofilských sluchátek.

Fidelio X3 kombinují výkon, styl a pohodlí a vytvářejí jedinečný zážitek. Jsou tak zajímavou volbou pro hudební znalce
Fidelio X3 nabízí výjimečné pohodlí díky použití materiálů nejvyšší kvality od evropských specialistů, včetně zodpovědně získané kůže značky Muirhead ze Skotska a dánské akusticky průzvučné tkaniny Kvadrat
• Díky velkým vícevrstvým 50mm akustickým měničům poskytují Fidelio X3 plnohodnotný zvuk v celém rozsahu
• Jako příslušenství je k dispozici vyvážený konektor a kabel pro snížení přeslechů a zlepšení stereofonní separace
• Oceňovaná reprodukce ve vysokém rozlišení HRA (High Resolution Audio)


Fidelio zůstávají otevřené

Sluchátka Fidelio X3 jsou nejnovějším modelem v kritiky uznávané sérii Fidelio. Jedná se o nejnovější verzi populárních otevřených náhlavních souprav této série, kterou milují jak audiofilové, tak umělci, pro jejich jedinečnou kombinaci bohaté a přesné kvality předávaného zvuku, extrémního pohodlí a stylového luxusního designu.

Produkty Fidelio jsou založeny na třech pilířích: kvalitě zvuku, kvalitě designu a lepším uživatelském zážitku. Model X3 přichází na trh jako první z nové řady produktů Fidelio a představuje novou vlajkovou loď pro tuto celou řadu.

V divizi Philips Sound navrhli sluchátka Fidelio X3 tak, aby kombinovala zvukovou přesnost s velkorysými basy a příjemným středním rozsahem, kde je důraz kladen na sevřený a hutný zvuk s výjimečným oddělením nástrojů a hlasů, zatímco výšky jsou čisté, detailní a s vynikajícím rozsahem. Výsledkem je prostorové podání hudby, která svým zvukem překračuje hranice samotné náhlavní soupravy a vytváří jedinečný zážitek, který je autentický, přesný, a přesto přináší rozměr živého vystoupení.

Vícevrstvé polymerní zvukové měniče – obsahující gelové náplně pro lepší tlumení – a výkonný neodymový systém umožňují rozšířit přirozené vysoké frekvence a přesnou prostorovou reprodukci, která doplňuje tradiční bohatou kvalitu basů, typickou pro Philips Fidelio.

Díky dvouvrstvým náušním skořepinám s novou vnitřní konstrukcí, která snižuje vibrace, jsou roviny reproduktorů Fidelio X3 nakloněny pod úhlem 15 stupňů, aby přesněji odpovídaly přirozenému tvaru ucha a zajistily, že hudba je směrována kolmo do ušního zvukovodu. Výsledkem je skutečně pohlcující zážitek z poslechu.

Model Philips Fidelio X3 má luxusní vzhled, který zaručuje také pohodlí posluchače. Od specializovaných evropských partnerů byly vybrány ty nejlepší materiály, které vylepšují výjimečný vzhled a celkový dojem z produktu

Lehký, ale pevný, tmavě saténový ocelový rám je potažen černou zodpovědně získávanou kůží Muirhead a silným plstěným obloukem spojujícím velké náušníky s obložením z paměťové pěny. To zaručuje mimořádný komfort i při dlouhodobém poslechu.

Tato otevřená sluchátka mají místo tradičních mřížek na vnější straně sluchátek akusticky transparentní tkaninu Kvadrat. Ta snižuje hromadění tlaku vzduchu a nechtěné odrazy zvukových vln od zvukových měničů.

Fidelio X3 splňuje podmínky HRA výjimečnou šířkou přenášeného pásma od 5 Hz do 40 kHz. Pro maximální výkon lze Fidelio X3 použít také ve vyváženém režimu, aby levý a pravý kanál byly lépe odděleny, čímž se sníží přeslechy, a tím ještě více vynikne stereofonní efekt. Se sluchátky je dodáván vyvážený kabel s kroucenými páry a s 2,5 mm konektorem TRRS pro špičkové připojení k audio zařízením s vysokým rozlišením (Hi-Res Audio).

Sluchátka Fidelio X3 byla navržena pro dokonalý poslech kdykoli a kdekoliv. Jsou výsledkem pečlivé pozornosti věnované každému detailu v provedení, pohodlí a stylu.

Více na https://www.philips.cz/c-p/X3_00/fidelio-fidelio-kabelova-otevrena-sluchatka-pres-usi-x3

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies