PDT 3100 HV

Přetiskujeme zprávu společnosti Altei:

Puristická CD / SACD mechanika z dílny německé společnosti T+A označená PDT 3100 HV byla vyvinuta s jediným cílem : dokonalým čtením a dekódováním SACD a CD disků bez chyb v nejvyšších kvalitativních standardech. PDT 3100 HV je vybaven výsuvným mechanismem, takže umožňuje vkládání disků shora bez rizika poškození a o zatížení disku se stará speciální anti-rezonanční puk.

Načtená data Data (PCM) získaná z CD jsou předávána do optických, koaxiálních a BNC S / P-DIF výstupů a také do profesionálních symetrických AES-EBU, které umožňují připojení DA převodníků nebo DA převodníků s předzesilovači. Nicméně PDT 3100 HV je vybaven ještě dalším výstupem výrazně vyšší kvality, který vládne unikátní technologií T + A nazvanou IPA-link. Tento výstup umožňuje zařízení integrovat s novými referenčními DAC T+A: SDV 3100 HV a SD 3100 HV. Oba DAC jsou totožné s výjimkou předzesilovací sekce (SDV) a jsou vybaveny převodníky PCM s až 32bitovým rozlišením a 768 kHz vzorkováním a neuvěřitelnou DSD 1024 (49,2 MHz).

High-res IPA Link je schopen vysokorychlostního přenosu dat až do rozsahu Gigahertz. Jedná se o patentované připojení, které přenáší data PCM a DSD s bitovou přesností, spolu s extrémně přesnou časovou základnou. Data nejsou přenášena ve formě paketů. IPA Link systém pracuje s konstantním datovým tokem nemodifikovaných, nezpracovaných (raw) dat. Výsledkem je reprodukce signálů DSD ze SACD v ultra vysokém rozlišení.

HV je zárukou kvality

Mechanická konstrukce skříně PDT 3100 HV jako i celé řady HV je mimořádně sofistikovaná, založená na vnitřním rámu o tloušťce 10 mm vyrobeném z hliníkové desky. Všechny součásti skříně jsou vyrobeny z čistého hliníku, vyfrézovány z masivního bloku - například čelní panel má tloušťku 40 mm. Jádrem PDT 3100 HV je nový, moderní snímací mechanismus dekodéru vyvinutý speciálně pro zvukové aplikace. Je vybaven nejnovějšími procesory, lasery, vysoce výkonnými motory a dalšími komponenty, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální podmínky pro perfektní, bezchybné čtení disku. Tato jednotka je zcela chráněna masivním hliníkovým pouzdrem, které je navrženo tak, aby zabránilo jakékoli formě interakce mezi pohyblivými částmi mechanismu a zbytkem přehrávače. Celý tento blok mechaniky disku je potom namontován pouze na dvou lineárních vysoce přesných ložiscích a ta jsou zavěšena na masivní nosné desce. Nosná deska mechaniky je uchycena k centrální desce pouzdra pouze ve třech bodech. Tato konstrukce zajišťuje, že celý mechanismus je zcela izolován od masivního vnějšího krytu.

Zásadně nejsou používány žádné feromagnetické součásti (ani spojovací šrouby a pod) a tím je eliminováno magneticky indukované zkreslení, které má výrazně nepříznivý vliv na kvalitu zvuku.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies