IMAX Arcam

Přetiskujem zprávu společnosti AQ:

Arcam přistoupil k programu IMAX® ENHANCED a přináší zvuk co rozbuší srdce

Arcam s potěšením oznamuje své partnerství v programu IMAX® Enhanced, novém certifikačním a licenčním programu spojujícím High-End výrobky spotřební elektroniky s IMAX digitálně re-masterovaným obsahem 4K HDR a s technologií prostorového zvuku DTS. Cílem programu je nabídnout zákazníkům novou úroveň kvality obrazu a prostorového zvuku, a přinést i do domácností nevšední zážitky z filmového díla. Debutová řada IMAX Enhanced AV produktů Arcam zahrnuje modely AVR390, AVR550, AVR850 a AV860, a bude k dispozici ke koupi od 4. čtvrtletí 2018.

Jako jedni z prvních držitelů certikátu IMAX ENHANCED programu, chceme z Cambridge nabízet řadu IMAX Enhanced AV komponentů Arcam, které přinesou spotřebitelům silný zážitek, díky IMAX patentovanému procesu míchání zvuku, podporovanému společností DTS.

To vše také díky zkušenostem a úsilí inženýrů Arcamu, které vývoji AV produktů věnovali. Výrobky a výrobci spotřební elektroniky, kteří chtějí získat certifikát IMAX Enhanced, musí splňovat přísné výkonnostní normy stanovené certifikačním výborem složeným z inženýrů IMAX, DTS a špičkových technických specialistů Hollywoodu. Garantujeme, že až se usadíte k domácímu kinu ARCAM, zvuk IMAX Enhanced vám přinese dokonalý zvukový zážitek a rozbuší srdce.

IMAX Enhanced AV přijímače Arcam mají technologii dekódování prostorového zvuku DTS: X, která je optimalizována pro správnou reprodukci plného dynamického rozsahu IMAX Enhanced zvuku, který je k dispozici na IMAX Enhanced obsahu. Díky pečlivému modelování, byl zvukový systém pro IMAX kina přizpůsoben pro domácí AV systémy. Patentovaný IMAX audio mix je přinášen výhradně prostřednictvím speciální varianty kodeku s technologií DTS: X, která zaručí fanouškům IMAX kina stejný zvukový zážitek i v domácím prostředí.

Navíc IMAX spolupracuje se světovými filmovými studii a dalšími globálními dodavateli obsahu, aby společně zajistili přísun IMAX
Enhanced verzí filmových hitů a dalších programů.

V Arcamu jsme hrdí, uvedl ředitel prodeje Arcam Scott Campbell, že již od roku 1995, kdy jsme na trh uvedli první audiofilský AV zesilovač, přinášíme jako jedni z prvních nejnovější inovační technologie, které jsou vysoce oceňovány mnoha spotřebiteli. “Máme-li pocit, že nová technologie nebo funkce může přinést zákazníkovi dokonalejší zážitek, chceme ji prostřednictvím našich výrobků rychle nabídnout trhu. Z tohoto důvodu jsme rádi, že můžeme být součástí programu IMAX ENHANCED, který spojuje výhody našich špičkových AV přijímačů s úžasným zvukem a neuvěřitelným obrazem, obsahu od DTS a IMAX.“

• Společnost IMAX do obsahové nabídky přidává vybrané dokumentární filmy a spolupracuje s dalšími partnery i světovými filmovými studii na neustálém rozšiřování nabídky IMAX Enhanced verzí filmů a dalšího obsahu.

• Obsah je vytvářen pomocí nejnovějšího patentovaného post-produkčního procesu vyvinutého společností IMAX.

• Post-produkční proces je navržený pro výrobu a produkci nejostřejších 4K HDR snímků v nejlepší dostupné kvalitě.

• Tento proces je kontrolovaný samotnými filmaři a snižuje šum a zrnění, aby dokonale optimalizoval obsah pro špičkovou kvalitu a vyšší jas 4K HDR obrazovek.

Ukázku najdete kupříkladu zde: https://www.youtube.com/watch?v=HdDjkgqH7fo&feature=youtu.be

 

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

AAI - ultimativní audiofilské kabely

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

HiFi Morava - Audiovector

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies