Musical Fidelity

Přetiskujeme zprávu společnosti Altei:

Jak možná již víte rakouská společnost Audio Tuning Vetriebs (vlastník výrobce gramofonů Pro-Ject) koupila v květnu od Anthony Michaelsona jeho společnost Musical Fidelity. Uplynulo pár měsíců a už jsou viditelné výsledky tohoto kroku. Vrátily se produkty z řad M8 a M6 a byly připraveny přístroje nové jako například M8 xi integrovaný zesilovač, M6 Vinyl a vznikla úplně nová řada M2. Bez zajímavosti není ani návrat celé řady malých ale šikovných krabiček V 90. O jednotlivých novinkách vás budeme informovat tak jak budou přicházet na trh.

Pro-Ject Audio Systems

Heinz Lichtenegger se pohybuje v hifi průmyslu již 39 let. Vytvořil rakouskou distribuční společnost Audio Tuning a mezinárodní značku Pro-Ject Audio System (jejíž výrobní kapacity jsou v čechách). Je pověstný svou energií, představivostí a nadšením pro věc být vždy na špičce v příslušných segmentech trhu.

Lichtenegger stvořil obrovský prodejní a marketingový úspěch se svou dlouhodobou marketingovou strategií popularizace vysoce kvalitních audio značek. Tím vytvořil pevnou základnu pro různé prodejní kanály a oslovil obrovské množství spokojených zákazníků. Pro-Ject je příkladem Licheneggerovy osobní filozofie cenově dostupného hifi zvuku. Značka se proslavila tím, že vrátila analogové přehrávače vinylů na trh v době, kdy téměř každý považoval CD za jediné životaschopné médium. Lichtenegger odvážně plaval proti proudu a bojoval za analog a svou vizi. V důsledku jeho vytrvalosti a osobní síly je Pro-Ject vedoucí značkou na globálním trhu s gramofony. Od začátku roku 2000 hledal způsob, jak naplnit svou myšlenku výroby cenově dostupné elektroniky bez kompromisů v oblasti standardů věrnosti zvuku.

Musical Fidelity: Cenově dostupný High End

Společnost Musical Fidelity byla založena před 36 lety a vybudovala si záviděníhodnou pověst vysoké kvality, inovace designu, špičkových technických výkonnůt a poměru cena/výkon. Tyto klíčová fakta jsou pozoruhodně podobná Lichteneggerově osobní filozofii. Musical Fidelity vytváří fantasticky muzikální zvukové produkty a zaměřuje se na střední a vyšší třídu zákazníků, kteří nechtěji kompromisní výkon, ale stále hledají správnou cenu. Během desetiletí vyrobila společnost Musical Fidelity celou řadu dobře přijatých produktů používajících různé technologie od elektronek po SMD montáž, po monstrum zesilovače, malé integrované zesilovače třídy A, CD přehrávače, DAC, streamery a nyní i Encore. To znamená, že usiluje o to, aby poskytovala skutečně špičkové výkony (často mnohem lepší konkurenční výrobky za mnohonásobnou cenu MF) za přijatelnou cenu. Dosahuje toho kombinací špičkové technologie, odborných znalostí v oblasti navrhování elektronických obvodů a technologií a neochvějným závazkem neplýtvat penězi na povrchový design a zpracování kovových prvků.

To je téměř totožné s Lichteneggerovou filozofií a ten hodlá pokračovat a dále rozvíjet DNA Musical Fidelity. Zakladatel Musical Fidelity Antony Michaelson odešel do důchodu. Převzetí značky společnosti panem Lichteneggerem zajistí pokračování podpory současných zákazníků a design nových produktů na bázi DNA a dědictví Musical Fidelity.

Více na www.altei.cz 

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies