Insight Home Amazon Alexa

Přetiskujeme zprávu společnosti Insight Home:

Insight Home, přední česká společnost v oblasti řízení budov a domácí automatizace, vyvinula společně s firmou WAGO jako jedna z prvních na světě komplexní propojení ovládání našich domovů hlasem pomocí virtuální asistentky Alexa od společnosti Amazon.

Vizí společnosti Insight Home je přinášet svým klientům co nejjednodušší a intuitivní ovládání jejich domovů, a tím zlepšovat kvalitu bydlení. Hlasové ovládání je jedním z největších trendů poslední doby. A není nic přirozenějšího, než se svým okolím komunikovat pomocí hlasu. Ovládání hlasem přitom není žádná novinka. Dříve ale naráželo na fyzikální bariéry, kdy v běžné domácnosti, kde hraje televize nebo hudba a lidé spolu komunikují, bylo téměř nemožné spolehlivě rozpoznat konkrétní příkaz pro požadovanou akci. To vše změnila až umělá inteligence v podání virtuální asistentky Alexy. Díky obrovské výpočetní síle cloudových serverů Amazonu dokáže daný příkaz i v poměrně hlučném prostředí spolehlivě rozeznat.

Společnosti Insight Home, která je vývojovým partnerem Amazonu, se podařilo propojit zařízení Amazon Echo se svým systémem domácí automatizace inHome. „Často používaným termínem pro domácí automatizaci je inteligentní domácnost. Dosud toto označení neodpovídalo skutečnosti, protože se v podstatě jednalo pouze o pokročilé systémy měření, regulace, řízení a ovládání prostřednictvím chytrých telefonů nebo tabletů,“ říká Jan Průcha, ředitel společnosti Insight Home, a dodává: „Až díky propojení umělé inteligence virtuální asistentky Alexy s naším řešením se domácnost stává dalším členem rodiny, se kterým můžete verbálně komunikovat a tím celou domácnost naprosto přirozeně ovládat.“

Více na www.insighthome.eu 

Toto propojení je možné jen díky tomu, že Insight Home využívá systémové řešení od předního světového dodavatele automatizace budov, společnosti WAGO. „Společnost WAGO vyvíjí a celosvětově dodává řešení pro automatizaci budov. Insight Home je naším největším partnerem v oblasti chytrého bydlení a jsme rádi, že se nám společně podařilo propojit naše řídicí jednotky se systémem inHome s naprosto funkčním hlasovým ovládáním v podobně virtuální asistentky Alexy od společnosti Amazon,“ říká Ondřej Dolejš, ředitel pro rozvoj.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

AAI - ultimativní audiofilské kabely

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

HiFi Morava - Audiovector

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies