May The Fource Be With You

Heslo pro (dnešní) den STAR WARS (vzniklé ze "správné" formulace níže) dnešním tématem bude, ale ne o filmu(-vé sérii) ale v rámci Hi-Fi... 

May The Fource Be With You

... a je to síla velká (pro gramofon(y) jménem Brinkmann TraNt (omluva stále nemáme  fotografie TraNtu) půjde o dostupnější verzi zdroje Brinkmann RöNt III  (6.490€)  a právě jeho fotografie níže  jako "náhrada" (i když ho znáte Brinkmann Taurus & 12.1 & RöNt III - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení )

Brinkmann RöNt III

Napájení gramofonů Brinkmann TraNt
Stejně jako všechny výtvory Brinkmann Audio i TraNt ztělesňuje evolučního ducha, vytříbeného během let (založeno 1985) neochvějné oddanosti High Fidelity - zakladatel značky Helmut Brinkmann má rád a doporučuje knihu, film i soundtrack  existuje i novější seriál High Fidelity (2020) | ČSFD.cz (Zoë v hlavní roli se potatila Lenny Kravitz ovládl galavečer People’s Choice Awards dechberoucím vystoupením | Spark Rock Magazine

Brinkmann RöNt III

TraNt dostupnější varianta RoNt III byl vyvinut pro zákazníky, kteří se chtějí přiblížit výkonu RoNt III za nižší cenu a s pohodlím polovodičů. Je použita technologie RöNt III, která vytváří cenově dostupnější, kompaktnější a bezproblémový produkt. Ve srovnání s výkonným napájecím zdrojem, který je standardní součástí všech stolů Brinkmann, TraNt zlepšuje výkon u jakéhokoli gramofonu Brinkmann, ale je zvláště účinný modelů Taurus a Bardo s přímým pohonem.  Když se inovace snoubí se špičkovým zvukem, dějí se mimořádné věci a ve společnosti Brinkmann Audio udělali další krok vpřed  nejnovější inovací napájecího zdroje – TraNt.

Brinkmann RöNt III

Nová cesta k inovativnímu designu napájecích zdrojů, začala v roce 1995 představením původního RöNt. Vizionářské experimentování Helmuta Brinkmanna s elektronkami v každém bodě cesty zvukového signálu vedlo k převratným objevům (vliv napájení a jeho filtrace na výsledné dojmy pocity vnímání hudby zvuk - je někdy až neuvěřitelný - pozn. redakce).

Brinkmann RöNt III

Z hlediska výkonu spadá napájecí zdroj TraNt mezi RöNt a "standardní" možnosti napájení. TraNt nepoužívá elektronky jako RöNt. I když poskytuje výjimečný výkon, nabízí ve srovnání s RöNt cenově (výrazně) výhodnější alternativu. Jedná se o evoluci od standardního výkonového napájecího zdroje Brinkmann s použitím konstrukčních principů, které jsme se naučili při vývoji RöNt III a simulátoru usměrňovací elektronky BZ34 - říká výrobce (Helmut Brinkmann - jeho práci jsme se důkladněji věnovali začátkem roku Pí a jeho život | BRINKMANN - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Brinkmann RöNt III

Dopad TraNt je hluboký a projevuje se jako zlepšená srozumitelnost, bezkonkurenční otevřenost a rozsáhlý pocit prostornosti při přehrávání zvuku. Přijměte TraNt, nejnovější evoluci v technologii napájení, pečlivě vytvořený tak, aby doplňoval všechny gramofony Brinkmann.

May The Fource Be With You

SPECIFIKACE (TraNt)
Typ: volitelné externí napájení pro všechny gramofony
Spotřeba energie: ca. 35 Wattů
Výstupní napětí: stabilizované na 24 ..25VDC
Výstupní proud: špičkový proud 0...500 mA
Hmotnost: 4 kg
Rozsah dodávky: napájecí zdroj, napájecí kabel

Brinkmann RöNt III

SPECIFIKACE (RöNt)
Typ: volitelné napájení pro všechny gramofony
Příkon: cca 80 W
Výstupní napětí: stabilizované na 24 ..25 VDC
Výstupní proud: 0...500mA peak
Životnost: více než 10 000 hodin
Elektronky: 2x PL36 , 1x BZ34 elektronkový simulátor
Rozměry: 180 x 65 (100) x 310 mm  (s žulou)
Hmotnost: ca 12 kg (s podkladovou žulovou deskou)
Rozsah dodávky: napájecí zdroj, napájecí kabel, žulový podstavec

Brinkmann RöNt III

Doporučená cena (TraNt): 2.795/3.490 GBP/USD (Brinkmann RöNt III: 6.490€ - ceny jsou vždy pouze orientační, konkrétní koncová cena v daném místě záleží na lokálním DPH a dalších ekonomických faktorech jako cena dopravy, clo..)

May The Fource Be With You

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies