REL T/9x

Kalifornská (nejen) červené víno je ověřená jistota - a chápeme že když tam Francis Ford Coppola točil Kmotra tak se mu tam (údolí Napa) zalíbilo, že si tam koupil (pozemek Inglenook - skotsky "útulný kout") vinice a dělá (kvalitní v některých ročnících vynikající) víno. Ne špatný film "o oblasti" je Bokovka (2004) | ČSFD.cz , pokud vás zajímá "jak to začalo s kalifornskými víny" zkuste též starší, ale za vidění stojí Víno roku (2008) | ČSFD.cz

Tak jako je (právem) věhlasné tamní víno, své renomé má a drží značka jejíž nový model, správně nová varianta modelu (limitovaná edice) na fotografiích výše níže. Čtenář kalifornského výrobce  REL T/5x - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení (jejich poslední novinkou je Klasik na basy | REL ACOUSTICS - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení ) dobře zná REL T/9x - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení , T/9x ale dostal limitovanou edici - a s novou barvou přišla i drobná vylepšení.

REL T/9x

Podobná jistota jako tamní víno je i kalifornská  firma REL,  jenž se nerozptyluje  sortimentem a specializuje se pouze a výhradně na subwoofery. Nový kompaktní subwoofer T9/x RED jenž na první pohled upoutá červenou barvou italských formulí, je osazen 10“ reproduktorem s membránou z uhlíkových vláken na čelní stěně a 10“ pasivním zářičem osazeným na straně spodní, osazené čtyřmi chromovanými nožkami s dekorem. Subwoofer je aktivní, jeho analogový výkonový zesilovač pracuje v AB třídě používá MOS-FETy s výstupním výkonem 300 W. Subwoofer vyzařuje od 27 Hz a na jeho vstup je možné připojit bezdrátový adaptér REL Arrow Wireless.

REL T/9x

T/9x Red: Subwoofer, který vypadá tak rychle, jak  zní
Zažijte kouzlo Rosso Corsa, ikonického odstínu červené, který zdobí nejslavnější italské sportovní vozy. Když se tento zářivý odstín setká s naším milovaným modelem T/9x a je doplněn o nádherné chromované nožičky a odznaky, výsledkem je červená T/9x – kterou musí mít každý audio nadšenec. Nejde ale jen o estetiku. Pod jeho nápadným vnějškem se skrývá středová krytka z uhlíkových vláken, která optimalizuje tuhost a snižuje pohyblivou hmotu 10” (250 mm) měniče, což má za následek lepší výkon. Zajistěte si svůj nyní, protože toto speciální vydání nebude trvat dlouho.

REL T/9x

 Každý model T/x se může pochlubit elegantním, zaobleným designem a dokonalým řemeslným zpracováním, ale s T/9x Red jsme šli ještě o krok dál. Vývoj a zdokonalování sedmi vrstev italského závodního červeného laku trval více než rok. Jsou to jemné detaily, které povyšují tento model – odznak na vrcholu trvá tři dny, než se zdokonalí, a každá noha prochází třídenním procesem chromování. Pečlivě vrstvíme měď, nikl a chrom, takže každý den necháme ztuhnout, než přidáme další. To je pozornost k detailu, díky které REL vyniká.

REL T/9x

Podstata REL spočívá v jeho pohonu a jeho designu a zdokonalení věnujeme nesmírnou péči a odborné znalosti. Měnič T/9x Red není výjimkou. Vylepšili jsme jeho kritický středový kryt uhlíkovými vlákny, čímž jsme zvýšili jeho tuhost pro lepší artikulaci basů. Snížením hmotnosti o 10 gramů jsme dosáhli rychlejší odezvy a výrazného zvýšení výkonu o 1,2 dB, díky čemuž je T/9x rychlejší a dynamičtější.

Zesilovač T/9x Red ztělesňuje výkon a přesnost s 300wattovým monoblokovým designem třídy A/B. Tyto zesilovače využívají spolehlivé konstrukce mosfetů s integrovanými chladiči a jsou hnací silou vlajkových lodí REL Serie T od roku 2007. S téměř 90 000 jednotkami v oběhu – a většinou v každodenním používání – jsme nesmírně hrdí na jejich výkon a spolehlivost.

Efektivní 8ms vstupní filtry zajišťují bezproblémový uživatelský zážitek. S jednoduchými otočnými ovladači pro zesílení, crossover a LFE Gain a intuitivním přepínačem fáze 0–180 stupňů je nastavení vašeho REL přímočaré a bezproblémové. Žádné špatně umístěné dálkové ovladače nebo složité aplikace – pouze nadčasová a spolehlivá konstrukce. Možnost pořízení bezztrátového zařízení REL Arrow Wireless pro bezdrátové připojení.

Doporučená cena:
REL T/9x - 1.549 USD/GBP
REL Arrow  - 220 USD/GBP
(ceny jsou vždy pouze orientační, konkrétní koncová cena v daném místě záleží na lokálním DPH a dalších ekonomických faktorech jako cena dopravy, clo..)

REL Arrow

REL T/9x

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies