Cayin 30th

Jistě jste si text na obrázku přečetli sami, ale pokud by mezi návštěvníky webu byl někdo, kdo se nepřipravuje na budoucnost a neovládá standardní mandarínštinu (čínštinu) zde zkrácený stručný překlad: "Společnost Zhuhai Spark Electronic Equipment Co., Ltd., jenž byla založena v roce 1993, se věnuje vývoji nejlépe znějících audio zařízení a marketingu Hi-Fi produktů pod názvem Cayin, právě tedy slaví narozeniny - 30th(é). Audio produkty Cayin nesou výraznou kulturní konotaci a pokrývají velmi široké cenové rozpětí, protože věříme ve zpřístupnění hudby všem odvětvím. Naše elektronkové zesilovače byly obzvláště dobře přijaty, zatímco máme komplexní kolekci produktů od CD přehrávačů až po reprosoustavy, z nichž všechny představují stejné měřítko vysoké kvality a atraktivní poměr ceny a výkonu. Cayin se v roce 2013 pustil do osobního audia a uvedl na trh řadu digitálních audio přehrávačů (DAP) a stolních audio produktů. Produkty DAP řady N poskytují uživatelům vysoce kvalitní zvukový zážitek, když jsou na cestách, společnost též vydala stolní audio systém řady i pro zákazníky typu lifetstyle. Cayin také vyvinul řadu přenosných audio produktů včetně přenosných zesilovačů a monitorů do uší, které uživatelé mohou prozkoumat v široké škále možností. Slavíme tedy 30té narozeniny a rozhodli jsme se je řádně oslavit. Třemi high-endovými výrobky - které vidíte na úvodním obrázku, vedle tohoto krátkého textu, kde píšeme že jde o CD digitální gramofon (jak hezky nazývají transport - pozn. redakce) se separátním napájením, Cayin C30th D/A převodník také s odděleným napájením a integrovaný zesilovač s externím napájecím zdrojem Cayin P-30th (a to je ve zkratce vše - pozn. redakce)

Cayin 30th

Cayin 30th

Cayin 30th

8 vybraných spárovaných elektronek Tung-Sol KT170, čtyřelektronkové paralelní push-pull zesílení výkonu v kombinaci s pečlivým návrhem obvodu vede k výstupnímu výkonu každého kanálu  230W v superlineárním pracovním režimu a 145W v triodovém režimu. Napájecí zdroj pro každý kanál se skládá z 800W vysokonapěťového zdroje a 200W nízkonapěťového zdroje.

Cayin 30th

Cayin P30th - $17.500

Cayin 30th

CD transport s mechanikou Philips  CD-Pro2 a odděleným napájecím zdrojem

Cayin 30th

Cayin 30th

Cayin 30th

Cayin C30th - $12.000

Cayin 30th

D/A převodník D30th, tak jako ostatní komponenty série k 30. výročí disponuje odděleným napájením. Komponenty série 30th jsou to nejlepší, co kdy Cayin vyrobil. Jádro DAC se skládá z DF-7 (tj. kombinace Philips TDA1307+TDA1547), vrcholu vlajkové lodi bitstreamové technologie čipové sady Philips poslední generace, a jsou v konfiguraci mono, tvořící plně vyvážený diferenciální obvod. Moderní dekódovací systém se skládá ze současné vlajkové lodi společnosti ESS Technology ES9039SPro. Každý kanál používá 4 čipy, všechny pracují v režimu mono, celkem tedy 8 čipů pro dva kanály tvořící maticovou architekturu DAC.

Cayin 30th

Cayin 30th

Cayin D30th - $14.000

Cayin 30th

Všichni jsme někde doma, tady Cayin (lokalita 中华人民共和国 česky Čínská lidová republika)

Cayin

Cayin

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies