Rotel RAS-5000

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Představujeme dokonalého hudebního společníka!

Nový stereofonní integrovaný zesilovač RAS-5000 s bohatým rozsahem streamování a konektivitou HDMI-ARC

Tokyo, Japonsko (14. listopadu 2023) – Rotel představuje nový stereofonní zesilovač RAS-5000, který je navržen obzvláště proto, aby moderním způsobem zjednodušil pobyt v rozsáhlém světě zábavy.

RAS-5000 se vyznačuje nebývalou kvalitou provedení a vysokým výkonem, a proto je schopen lehce přehrát oblíbenou hudbu v nejvyšší kvalitě bez ohledu na to, jestli použijete Spotify Connect, Tidal Connect, Airplay 2, Google Cast, Qobuz. Nový RAS-5000 zároveň zpřístupní tisíce internetových rozhlasových stanic a také rozšiřuje konektivitu integrovaným portem HDMI-ARC (Audio Return Channel).

RAS-5000 je příkladem dokonalého prolnutí technického dědictví značky Rotel, zvukového přednesu nejvyšší jakosti a pohodlí moderního poslechu hudby.

Rotel RAS-5000 

Jedná se o klasický stereofonní integrovaný zesilovač Rotel a proto také RAS-5000 nabízí rozsáhlý soubor funkcí.

Kromě HDMI-ARC je k dispozici široká řada tradičních zdrojových vstupů včetně koaxiálního, optického, analogového RCA, USB pro spojení počítače a bezdrátového Bluetooth aptXTM HD.

Hi-res hudební soubory a soubory MQA až do rozlišení 32 bitů 384 kHz jsou v prémiovém digitálním převodníku ESS vykresleny s nebývalou přesností.

Již tak rozsáhlé pole působnosti RAS-5000 rozšiřuje rozhraní HDMI-ARC, které přímým propojením s televizorem nabízí v nevyšší kvalitě také zvuk televizních pořadů, filmů a her.

Zárukou kvalitního zvuku je pečlivý výběr prvotřídních součástek v čele s masivním toroidním transformátorem vlastní výroby, jak je u Rotelu zvykem, což umožňuje zesilovači RAS-5000 ve třídě AB bez námahy a vytrvale dodávat při zátěži 4 ohmy poctivých 220 wattů výstupního výkonu.

Na míru ušitý napájecí zdroj dodává velmi čisté napětí všem klíčovým obvodům. Zejména energeticky náročné výkonové tranzistory vyžadují bohatou proudovou rezervu proto, aby se projev zesilovače opřel o hluboký, kontrolovaný a věrný bas.

Uhlazený a atraktivní RAS-5000 je dostupný ve vkusném černém, nebo elegantním stříbrném provedení a zapadne do libovolného dekoru, přičemž velkoplošný barevný displej společně s intuitivním uživatelským rozhraním umožní snadnou obsluhu.

RAS-5000 rozšiřuje, zdokonaluje a zjednodušuje zážitek a zároveň s lehkostí přináší pohlcující zvuk nejvyšší jakosti.

Rotel RAS-5000

Dostupnost

RAS-5000 bude dostupný na globálních trzích od prosince 2023.

Doporučená cena

76000 Kč

Rotel RAS-5000

O značce Rotel
Audio komponenty Rotel jsou známé po celém světě díky své kvalitě, spolehlivosti, hodnotě, a především výjimečné kvalitě zvuku. Rotel, jako rodinná firma založená roku 1961, využívá svého mezinárodního vývojového týmu a vyrábí výrobky ve své vlastní továrně. Rotel Electronics hrdě nabízí ucelenou řadu elektroniky, která soustavně získává příznivé hlasy kritiků a prestižní ocenění v oboru. Díky značným investicím do nových technologií a výroby je Rotel připraven čelit výzvám rozvíjejícího se specializovaného trhu s elektronikou.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies