High End Munchen 2024

Již za 203 dní nadejde další kolo přední světové audio show HIGH END, bude se konat od 9. do 12. května 2024 v MOC Event Center v Mnichově v Německu. V prvních týdnech po zveřejnění pozvánky se přihlásilo přes 200 vystavovatelů, aby představili své novinky na největší akci svého druhu. Po mnoho let byl HIGH END nejdůležitějším tržištěm a obchodním setkáním pro audio průmysl, navštěvovaný mezinárodními obchodními návštěvníky. Lidé z více než 90 zemí se hrnou do Mnichova, aby se dozvěděli o trendech v oboru, vyměnili si zprávy a názory, propojili se a podnikali. Pro odborníky z oboru, audiofilské nadšence a milovníky hudby slibuje čtyřdenní akce v květnu 2024 opět velkolepý vrchol.

Více než čtyři desetiletí udává HIGH END ten správný tón, pokud jde o produkty pro špičkovou reprodukci hudby. Poskytuje silný impuls a dává nové nápady výrobcům, prodejcům i spotřebitelům a je proslulý svým vyváženým mixem sestávajícím z veletrhu B2B a praktické akce. První dva dny čtyřdenního veletrhu jsou vyhrazeny odborným návštěvníkům. O víkendu se dveře otevřou i pro spotřebitelskou veřejnost. V loňském roce měl HIGH END své 40. uvedení a při jeho jubileu se audio show podařilo dosáhnout největšího úspěchu od svého vzniku v roce 1982. Od statistik návštěvnosti až po přítomnost na trhu byly k obrovské radosti pořadatele překonány všechny rekordy. Výsledkem bylo, že HIGH END dokázal znovu upevnit svou pozici klíčového světového veletrhu pro audio průmysl. Aktuální počet přijatých rezervací jasně ukazuje pokračující zájem vystavovat na akci v roce 2024. „Jsme nesmírně potěšeni, že vidíme tak konzistentní pozitivní odezvu“, říká Stefan Dreischärf, generální ředitel HIGH END SOCIETY Service GmbH. "Ačkoli nemůžeme předvídat, jak se bude trh ve světle napjaté světové ekonomické situace vyvíjet, zůstáváme optimisté a děláme vše, co je v našich silách, abychom zajistili, že příští HIGH END bude opět vítěznou událostí pro všechny zúčastněné."

IPS a SVĚT SLUCHÁTEK

Veletrh dodavatelů IPS – International Parts + Supply se bude opět konat souběžně s HIGH END od 9. do 12. května 2024. Dodavatelským společnostem pro audio průmysl nabízí ideální platformu s produkty od desek plošných spojů, reproduktorových skříní a kabelů až po měřicí technika, vše prezentováno v samostatném prostoru v hale 1 na míru jejich cílovým skupinám. V dalším barevně odlišeném speciálním výstavním prostoru prezentují známé společnosti ve SVĚTĚ SLUCHÁTEK mobilní ozvučovací zařízení v široké škále modelů . Přímo na místě si návštěvníci mohou vyzkoušet a porovnat velké množství různých sluchátek.

Registrační období skončí 30. listopadu 2023. Zájemci najdou další informace na webu nebo se mohou obrátit přímo na pořadatele.

High End Munchen 2024

Zlepšíme čísla?
550 - vystavovatelů
1000 - značek
22.000 - návštěvníků
30.000 - m2 výstavní plochy (tohle asi ne, projít to za 2 dny je na hranici možností)
500 - novinářů

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies