VINIUS Audio TVC05

 

Pokud jste audiofil, který se zajímá o možnost nastavit hlasitost způsobem, který poskytuje maximální transparentnost a není překážkou v cestě signálu, TVC ( Transformer Volume Control ) byl navržen tak, aby toto očekávání účinně splnil .

Přístroje tohoto polského výrobce vyvinuly magneto-indukční úpravu pomocí transformátoru. Ladění založené na autotransformátoru, potenciometrech a žebřících odporů ve většině případů působí jako odporové prvky a snižují zvukovou energii a jasnost. Naopak TVC eliminuje zvukové nedostatky způsobené sdílenou hmotou podvozku a možností jejího zacyklení.

Transformátory jsou navinuty na 105 milimetrových šňůrách na rozdíl od drobných dílů dostupných na trhu. Během konstrukčního procesu jsou všechny prvky TVC-05 pečlivě vyladěny z hlediska směrovosti a přesně orientovány – to zahrnuje magnetické vodiče, zásuvky, knoflíky, šrouby a plechové pouzdro.
.
Model TVC-05 XLR je nejpropracovanější verzí. Jeho součástí je pasivní ovládání hlasitosti, které lze převzít motorickým dálkovým ovladačem. Najdeme zde galvanické oddělení hmoty rámu, přeříznutí smyčky potenciální hmoty rámu a z toho vyplývající rušení. Transformátory EI 105 jsou navíjeny ručně v továrně.

Nastavení hlasitosti funguje ve 24 úrovních (každé 2 dB). Luxusně tvarovaný dřevěný přední panel má volič 3 zdrojů vysoké úrovně, lakovaný dřevěný potenciometr hlasitosti a maticový displej, který ukazuje úroveň požadované intenzity zvuku.

Zadní strana boxu obsahuje u této verze XLR 3 páry symetrických konektorů a výstupní pár stejného formátu pro připojení napájecího bloku (nebo dvou monofonních bloků).

Toto zařízení, které má funkci linkového zesilovače, se prodává ve dvou verzách, jedna s RCA konektory, druhá XLR. Za ceny 7.500/8.500 EUR.

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies