Pioneer VSA-LX805

Společnost Pioneer představuje nový špičkový AV receiver: VSA-LX805 je navržen tak, aby kombinoval pohlcující filmový zážitek s audiofilským přehráváním hudby.

Pioneer VSA-LX805 se připojuje k prémiové řadě AV receiverů VSX společnosti Pioneer, která byla uvedena na trh v roce 2021, s vestavěnou prostorovou korekcí Dirac Live, HDMI 2.1 s rozlišením 8K, hraním ve 4K, režimem IMAX Enhanced a mnoha dalšími funkcemi. Zvuk hudby a filmů je přehráván v režimu Dolby Atmos Music, který vytváří pohlcující pocit prostoru a hloubky založený na objektech. Technologie Auro3D bude integrována pomocí aktualizace firmwaru v červnu 2023 a během hudebních vystoupení posluchače obklopí pocitem prostoru jako při živém koncertu, tvrdí Pioneer.

Chytří domácí asistenti, jako jsou Josh, Alexa a Google, jsou integrováni pro snadné použití a nastavení. Prostřednictvím vysílače Bluetooth s technologií aptX může Pioneer posílat hudbu do sluchátek Bluetooth ve vysoké kvalitě. Podporuje také pokročilé nástroje CI, jako je vzdálené monitorování a další.

Díky rozhraní HDMI 2.1, rozlišení 8K/4K a rychlosti 40 Gb/s nabízí také plnou šířku pásma pro zpracování obrazu, jak to vyžadují nejnovější herní konzole a zdroje videa. Standardem je také kalibrace místnosti Dirac Live v celém slyšitelném frekvenčním pásmu. Pomocí samoučící se umělé inteligence dokáže dosáhnout nejlepší korekce místnosti pro jakékoli individuální uspořádání místnosti, uvádí Pioneer. Dirac Live Bass Control je k dispozici také jako volitelné rozšíření, které umožňuje softwaru s umělou inteligencí určit také optimální umístění jednoho nebo více subwooferů v místnosti.

Nový Pioneer VSA-LX805 je vybaven vysoce kvalitními 32bitovými převodníky ESS Sabre, které prý poskytují zcela neomezenou dynamiku a extrémně nízké zkreslení. Extrudované hliníkové chladiče s nízkou rezonancí a vysoce kvalitní kondenzátory zajišťují optimální rovnováhu mezi spotřebou a výkonem. Přijímač 11.4 poskytuje výkon 150 W na kanál.

Špičkový AV přijímač je vybaven vyváženými stereofonními připojeními audiofilské kvality a integrací s mnoha streamovacími službami a protokoly. Díky certifikaci Roon Ready bude možné od aktualizace firmwaru v září 2023 používat pohodlný software v nejvyšší kvalitě.

Pioneer VSA-LX805 bude k dostání u autorizovaných prodejců od června 2023.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies