Elysio Hyperion

Elysio píše: "Elysio Hornspeaker je mladá, vášnivá společnost, kterou pohání touha po dokonalosti ve světě zvuku. Díky pozorování tradičních metod nyní dokážeme rozluštit tajemství hornových reproduktorů a spojit je s novými nápady a moderními výrobními metodami, jako je 3D tisk, a vytvořit tak dosud neslyšená mistrovská díla."

Horna Hyperion

Pokrývá rozsah od 300 Hz do 20 kHz v jedné velké koaxiální instalaci. Kombinace velkého středového pásma, dvouhrdlové horny a reproduktoru Hesperidean HT25-7040 nabízí vynikající zvukový zážitek. V kombinaci s konkrétním basovým řešením podle vašeho výběru získáte dokonalý a nezapomenutelný zvuk, hornový reproduktor s jedinečným designem a pozoruhodným řemeslným zpracováním.

Materiály

Horna Hyperion je jedinečnou kombinací materiálů, včetně oceli, dřeva a mosazi, které nabízejí nekonečné možnosti přizpůsobení. Od dýhových a lakových povrchových úprav až po individualizované díly - můžete si vytvořit skutečně jedinečný kus, který bude výjimečný a jedinečný.

Basové řešení

Společnost Elysio Hornspeaker nabízí celou řadu basových řešení, včetně jednoduchých, ale univerzálních basových skříní, masivních basových stěn a basových rohů o velikosti místnosti. Naším oblíbeným basovým systémem je uzavřený systém, který lze použít jak pro jednoduché basové skříně, tak pro obrovské basové rohy s předním zatížením. Basové stěny a basové rohy lze bez problémů integrovat do designu interiéru, jak je vidět na obrázcích níže.

Čím je tak výjimečný ?

Existuje mnoho jedinečných vlastností a detailů, které definují zvuk a design. Začněme tím nejdůležitějším!

Zvuk

Výrazným prvkem je koaxiální instalace obou klaksonů. Hesperidean HT25-7040 je nastaven na osu se středotónovou hornou, což je ve světě horen jedinečné a nanejvýš důležité! Dvouhrdlá horna poskytuje symetrický rozptyl zvuku, což je zásadní pro rovnoměrný zvukový zážitek. Díky dvojité štěrbině poskytuje Hyperion rovnoměrný zvukový rozsah a pokrytí od 300 Hz až do 5 kHz. Kompresní měnič Elysio HD-1 reprodukuje zvuk lineárně od přibližně 150 Hz do 5 kHz s velmi nízkým zkreslením a širokým rozsahem, ale my jdeme ještě dál a používáme dva měniče na roh. Výhodou je poloviční zkreslení.

Náš hornový výškový reproduktor Elysio Hesperidean HT25-7040 je základem pro slušnou reprodukci vysokých frekvencí, hladkou, čistou a rovnoměrnou v rozptylu v celém rozsahu od 3 kHz až do 20 kHz.

Montážní systémy

Hornu Hyperion lze namontovat na čtyři různé držáky. Stativ, basová skříň, nástěnný držák, ližina na stěnu.

Možnost stativu poskytuje větší flexibilitu a umožňuje snadnější přizpůsobení jedinečnému uspořádání místnosti.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies