SOTM phono

SOtM píše: "V posledních letech se téměř všechny technologie zpracovávají digitálně, takže slovo "digitální" se nyní stalo středobodem všech technologií a už není trapné. Možná, že slovo "analogový" se již stalo tajemnou entitou, takže se zdá, že odešlo daleko, ale nesmíme zapomínat, že digitální technologie je součástí analogové technologie. To znamená, že analogová technologie existuje již velmi dlouho a bude se používat i v budoucnu."

Slovo "analogový" obsahuje analogová média, jako jsou vinylové desky (LP) a kazety, které jsme neslyšeli od generace našich rodičů nebo když jsme byli velmi mladí, takže pocit ze slova Analog je jako velmi původní a nativní, a to by byl stejný důvod, proč je analogový záznam představován jako zdroj a krása hudby.

Zatímco se tyto analogové technologie vyvinuly v MD, CD, File a síťové streamování z Reeltape, Vinyl (LP), Cassette tape atd. některé technologie zmizely a byly zapomenuty, ale vinylový záznam je stále vynikající technologií, kterou miluje mnoho lidí.

Správné přehrávání těchto vinylových desek však vyžaduje velké úsilí, protože je třeba použít mnoho prvků, jako jsou gramofony, tónová ramena, gramofonové ekvalizéry a kazety, a zvuk je určován těmito prvky, což zdvojnásobuje náročnost nastavení audiosystému. Je to jako stejné úsilí jako nastavení dnešních přehrávačů souborů, síťových streamovacích přehrávačů atd.

Mezi různými prvky přehrávače Vinyl je sPQ-100 gramofonový ekvalizér.

V dobách, kdy byly vinylové desky hlavním proudem, vydávalo desky mnoho nahrávacích společností a podobně jako dnes digitální soubory, mnoho společností vytvořilo grafy EQ, které odpovídaly jejich vlastnostem, a aplikovalo je na své nahrávky.
Kromě toho měla kazeta, která je pro Vinylový přehrávač zásadním prvkem, také různé specifikace a takové různé specifikace se používají dodnes.

Na trhu je sice již mnoho gramofonových ekvalizérů, ale jak bylo popsáno výše, není mnoho výrobků, které by splňovaly různé specifikace EQ a cartridge.

Model sPQ-100 je navržen tak, aby reagoval na tyto různé grafy EQ a specifikace kazet prostřednictvím nastavení přepínače na horní straně výrobku. To znamená, že sPQ-100 dokáže maximalizovat výkon různých vinylových desek a kazet.

Lze tedy říci, že sPQ-100 je sbírkou analogových technologií SOtM.

Mnoho lidí možná zná společnost SOtM především jako vývojáře digitálních produktů, ale digitální produkty SOtM jsou založeny na analogových + digitálních obvodech navržených pomocí velmi přesné analogové technologie. Model sPQ-100 je produkt, který plně odráží hluboké znalosti společnosti SOtM v oblasti analogové technologie.

sPQ-100 je vybaven obvody, které zesilují velmi jemné signály stokrát až tisíckrát a umožňují zvolit phono EQ s různými charakteristikami. sPQ-100 je také založen na speciální technologii SOtM pro redukci šumu. Všechny tyto prvky tedy přinášejí více než maximální výkon za minimální cenu jako ostatní produkty SOtM.

Pouhým použitím sPQ-100 budete moci probudit krásný analogový zvuk, který hluboce spí ve vinylové desce.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies