Isoclean Zero Ohm

Greg Beron (UHA) píše: "Napájecí panel Isoclean Zero Ohm (8750 USD). Pokud ho nemáte, přicházíte o podstatné vylepšení svého napájení. Není těžké ho nainstalovat a dělá obrovský rozdíl se všemi 32a obvody od Zero Ohm! Vaše zesilovače budou milovat 32a napájení a vaše zdroje budou mít tak čistý zvuk, jako by byly přímo na napájecím transformátoru."

"Jednoduše vedete kabel ze stávajícího napájecího panelu řekněme 100 nebo dokonce 200a. Jističe jsou úžasné jističe Siemens 32a. Každý okruh má 32a jistič, takže na každý instalovaný okruh získáte 32a. Mám dokonce i úžasný napájecí kabel Furutech do zdi, který můžete vést k vašemu audiosystému a ukončit ho v duplexních zásuvkách Furutech NCF pro vážně dobré napájení vašeho systému.

Zero Ohm je vlastně úplně nový napájecí panel postavený speciálně podle audiofilních standardů z každého kusu a dílu je to nesmírně působivý vzhled naživo! Jističe Siemens 32a jsou dokonce všechny pozlacené! Krásné věci.

Také pokud se pozorně podíváte na instalaci, na pravé straně můžete vidět tmavě hnědé bloky mezi Zero Ohm a hmoždinkami ve zdi. Při přišroubování Zero Ohm ke stěnovým čepům jsem použil dřevěné distanční podložky MPINGO pro izolaci a tlumení.

Napájecí kabel FP-S55N Alpha Nano-Ag-Au, napájecí kabel do zdi, který se hodí k zařízení Zero Ohm:

Furutech Alpha Nano-Ag-Au je jedním z nejlepších vodičů, které inženýři společnosti Furutech našli pro reprodukci zvuku.

Nová technologie použitá ve vysoce specializovaném výrobním procesu tohoto ultra výkonného napájecího kabelu kombinuje světoznámé vodiče Furutech Alpha-OFC s mimořádně účinným zesilovačem přenosu signálu Furutech Nano Liquid. Molekuly Nano Liquid jsou tak malé (8 nanometrů v průměru (8/1000000 mm), že pokrývají povrch Alpha-OFC a "vyplňují" všechny konkávně-konvexní úseky, které na povrchu vodiče zůstaly během výrobního procesu, čímž zvětšují plochu elektrické vodivosti a snižují impedanci. Velmi přesná kombinace supermikročástic zlata a stříbra a množství disperzního skvalenového oleje použitého na vodiči má velký vliv na reprodukci zvuku a inženýři společnosti Furutech se na přesném poměru částic zlata a stříbra dohodli po pečlivém poslechu nesčetných testovacích vzorků. Výsledný "vyladěný" kabel nabízí vynikající celkovou rovnováhu vlastností, kterými je společnost Furutech známá a které umožňují procítit zážitek a komunikovat s hudbou. Výsledkem je extrémně jemné rozlišení dole a skrze velmi nízkou hladinu šumu, vylepšená zvuková inscenace a hmatatelnost obrazu, muzikální, atraktivní, "kulaté" střední pásmo, hutné a kontrolované basy.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies