Bose Smart Soundbar 600

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro ČR, představuje na našem trhu Bose Smart Soundbar 600 s dekodérem a zvukem Dolby Atmos®. Jedná se o kompaktní, ale velmi výkonný reproduktor v matném černém provedení s kovovou mřížkou určený pro instalaci k televizoru. Využívá pětici speciálně navržených měničů (reproduktorů), které pracují mimo jiné také se zvukem odraženým od stěn a stropu.

Pokud je film vybaven zvukovou stopou Dolby Atmos®, vytvoří Bose Smart Soundbar 600 skutečný trojrozměrný zvuk včetně skvěle srozumitelných a přesně umístěných dialogů a zvukových efektů přicházejících k uším posluchače nejen ze stran, ale také shora. Uživatelé tak mohou slyšet například zvuk deště nebo prolétajícího vrtulníku nad sebou. Při sledování filmů bez prostorového zvuku přichází na řadu patentovaná technologie Bose TrueSpace™, která vytváří na základě inteligentních algoritmů vlastní prostorový zvuk.

Dolby Atmos – opravdový „trojrozměrný“ zvuk.
Dolby Atmos, doplňuje něco, co tu před příchodem tohoto standardu nebylo. Ke dosavadnímu prostorovému zvuku obklopujícímu posluchače ze stran přidává zvukové efekty přicházející shora. Nový Bose Smart Soundbar 600 (i stávající Bose Smart Soundbar 900) k tomu využívají odrazy zvukových vln od stěn a stropu. Díky tomu je možné z jednoho místa, na kterém je soundbar instalován, vytvořit skutečný trojrozměrný zvuk slyšitelný i z míst, na nichž nejsou reproduktory instalovány. Nutno říct, že tohle Bose opravdu umí. Dva podlouhlé měniče namířené do stran vytváří výrazný prostorový efekt v horizontální rovině, centrální reproduktor zajišťuje čisté a skvěle srozumitelné dialogy a dva měniče směřující vzhůru doplňují prostor a posílají zvukové vlny ke stropu, od nějž se odrážejí k posluchačům.

Na tomto soundbaru ukazuje Bose svoji historicky prověřenou dovednost vytvořit z malého reproduktoru velký zvuk. S přihlédnutím na jeho kompaktní rozměry (přibližně 69,5 x 10,5 x 5,5 cm) je jeho výkon i množství basů až těžko uvěřitelné. Pokud bude nicméně uživatel chtít dosáhnout ještě výraznějšího zvuku a prostorových efektů domácího kina, lze Smart Soundbar 600 rozšířit o basový modul (subwoofer) a bezdrátové zadní reproduktory Bose.

Bezdrátový rozvod hudby v domě
Kromě poslechu filmového zvuku lze Bose Smart Soundbar 600 a jeho technologie využít i pro působivou reprodukci hudby. Díky rozhraní Wi-Fi, Bluetooth, vestavěnému Chromecastu a podpoře AirPlay 2 nabízí přístroj řadu chytrých funkcí. S využitím kompatibility se všemi aktuálně prodávanými chytrými reproduktory stejné značky ho lze velmi jednoduše začlenit například do propracovaného systému bezdrátového rozvodu hudby Bose. Pomocí aplikace Bose Music lze poté rozeznít celý dům, ovládat nejen nastavení zdroje zvuku v jednotlivých místnostech, ale také streamovat hudbu do soundbaru přímo přes Wi-Fi ze Spotify bez nutnosti udržování dosahu Bluetooth mezi telefonem a soundbarem. Funkce Bose SimpleSync umožňuje navíc spárovat soundbar s kompatibilními sluchátky nebo Bluetooth reproduktory Bose a možnosti poslechu ještě více rozšířit.

Nastavení soundbaru je jednoduché – stačí ho zapojit do zásuvky a propojit s televizorem pomocí HDMI™ eARC nebo optického kabelu. Bose Smart Soundbar 600 se právě nyní dostává na český trh k autorizovaným prodejcům Bose, jeho doporučená koncová cena je 13 990 Kč.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies