ADAM AUDIO Sonarworks

Přetiskujeme zprávu společnosti ADAM Audio:

U příležitosti uvedení nové řady A společnosti ADAM Audio a Sonarworks s hrdostí odhalují podrobnosti o spolupráci na studiových monitorech, nástupcích oceňované řady AX.

Řada ADAM Audio A přináší vysoce přesný a transparentní zvuk v celé řadě monitorů. Tato řada se může pochlubit také bohatými možnostmi nastavení hlasu a přizpůsobení místnosti, které lze ovládat na dálku a v reálném čase prostřednictvím A Control, volně stažitelné softwarové aplikace od společnosti ADAM Audio (k dispozici pro Windows a MacOS). A Control také usnadňuje velmi očekávanou funkci této řady, dodávanou ve spolupráci s odborníky na kalibraci Sonarworks. Prostřednictvím aplikace A Control mohou uživatelé nahrávat a ukládat kalibrační profily SoundID Reference přímo do DSP monitorů řady A, aniž by museli spouštět aplikaci SoundID Reference nebo jakýkoli další plugin pro DAW.

Technologie a výhody
Každý monitor řady A obsahuje vestavěnou platformu v DSP reproduktorů, která může hostit kalibrační profily vytvořené v aplikaci SoundID Reference. Tento výkonný software změří akustiku vašeho prostoru a vygeneruje jedinečnou kalibraci, která pomůže potlačit problematické frekvence a rezonance. Tento kalibrační profil obvykle vyžaduje ke svému běhu VST nebo aplikaci SoundID Reference, což přispívá k využití procesoru a latenci. Integrace řady A eliminuje využití procesoru a výrazně snižuje latenci tím, že ukládá kalibrační profily přímo do DSP reproduktorů. Po přenesení do reproduktoru můžete nadále využívat výhod kalibrace SoundID Reference, aniž byste potřebovali jakýkoli software nebo síťové kabely - skvělý příklad filozofie "nastav a zapomeň".

Prodloužená 60denní zkušební doba
Aby si tuto novou technologii mohlo vyzkoušet co nejvíce lidí, společnosti ADAM Audio a Sonarworks s potěšením sdílejí podrobnosti o prodloužené 60denní zkušební verzi SoundID Reference pro zákazníky řady A. Zkušební licence je k dispozici zákazníkům řady A, kteří si zaregistrují své reproduktory v oblasti MyADAM na webu adam-audio.com. Nabízí plnou funkčnost aplikace SoundID Reference, včetně možnosti exportovat kalibrační profily, aby je bylo možné importovat do aplikace A Control a přenést do DSP reproduktorů. Zákazníci řady A obdrží licenci e-mailem od týmu ADAM Audio. (Vezměte prosím na vědomí, že k provedení měření potřebných k vytvoření kalibračního profilu v aplikaci SoundID Reference je zapotřebí měřicí mikrofon.)

Ovládání A
ADAM Audio A Control je klíčovou součástí této inovativní spolupráce. Tato bezplatná aplikace, kterou interně navrhla společnost ADAM Audio, poskytuje zákazníkům řady A moderní systém správy a ekvalizace reproduktorů. Kromě toho, že usnadňuje přenos kalibračních profilů SoundID Reference do reproduktorů, mohou uživatelé také vytvářet vlastní kalibrační profily v 6 pásmech parametrické ekvalizace nebo provádět změny nastavení hlasitosti a přizpůsobení místnosti, které se nacházejí na zadní desce. Všechny změny provedené v aplikaci A Control lze slyšet v reálném čase z poslechové pozice, což uživatelům umožňuje být si jisti svými ekvalizacemi a přepínat mezi nekalibrovaným a kalibrovaným zvukem.

Zajímavé video: https://www.youtube.com/watch?v=pdAw2mVm-EE&feature=youtu.be

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies