Sonos Sub Mini

Přetiskujeme zprávu společnosti VOIX:

Nový subwoofer Sonos Sub Mini mimo jiné poskytne překvapivě hluboké a přesné nízké frekvence, snadné připojení k systému přes WiFi, uživatelsky vstřícné ovládání a mnoho dalšího. Přístroj je už několik dní k dispozici v pražském showroomu společnosti VOIX.

Sub Mini lze sice podle výrobce, americké firmy Sonos, zastrčit třeba pod stůl, takže v bytě nebude překážet, ale rozhodně ho nejde přeslechnout. Duální woofer s potlačením síly totiž vytváří překvapivě hluboké a dynamické nízké frekvence, které uživatel obvykle očekává od mnohem většího subwooferu. Zároveň minimalizuje bzučení, chrastění nebo zkreslení.

Je to především díky jednomu z unikátních řešení, které Sub Mini nabízí, a sice protiběžnému umístění dvojice speciálně vyvinutých basových měničů po stranách štěrbiny vedoucí skrz subwoofer. To zvětšuje akustický tlak, čímž dochází k potlačení vibrací. Přístroj tím pádem nedrnčí jako jiné subwoofery, ani nehrozí rezonance s nábytkem nebo předměty v okolí.

Hlasitost se přizpůsobuje automaticky

Sub Mini lze po připojení napájecího kabelu a spuštění aplikace přes WiFi jednoduše spárovat s reproduktory Sonos Beam, Ray, One nebo One SL. A po několika snadných pokynech zobrazených na displeji vytvořit bezdrátový zvukový systém pro domácí kino, poslech ve více místnostech apod. Reproduktor podporuje sítě 2,4 GHz i 5 GHz, ale případně je možné zvolit i kabelové připojení, na jeho spodní straně se nachází ethernetový port.

Hlasitost Sub Mini se automaticky přizpůsobuje spolu se spárovaným reproduktorem nebo soundbarem. Zvukové nastavení lze upravit pomocí aplikace Sonos, je takto možné například přizpůsobit úroveň basů podle preferencí atd. Komfort pro uživatele s iOS zvyšuje také technologie ladění Trueplay, která přizpůsobuje charakteristiku zvukového projevu jedinečné akustice místnosti. A tak i když je Sub Mini umístěný ke zdi, nikdy nebude znít ostře, blátivě nebo ploše.

Nový subwoofer Sonos Sub Mini je možné vyzkoušet v showroomu společnosti VOIX v Dušní ulici na Praze 1. Podrobnější informace a technické specifikace přístroje jsou k dispozici na webu VOIX.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies