Hisence U8HQ

Hisense uvádí na trh další vlajkovou loď letošního roku v kategorii chytrých televizorů s certifikací UHD Premium. Tentokrát řadu mini-LED televizorů Hisense U8HQ, která si vysloužila ve své 65palcové verzi ocenění nezávislé Evropské asociace pro obraz a zvuk (EISA) jako „nejlepší výrobek roku 2022-2023 v kategorii prémiových LCD TV“. Hisense U8HQ nabízí přesný, čistý obraz s více než miliardou věrně podaných barev, dokonalým kontrastem i hrou světel a stínů, a precizně vykreslenými detaily i v dynamických scénách. To vše při širokém pozorovacím úhlu. Využívá inovativní ULED obrazovku s miniaturními LED diodami, vrstvou kvantových teček, přímým podsvícením FALD Pro s nezávisle řízenými stmívacími zónami v celé ploše obrazovky a s jasem přes 1000 nitů. Zážitek jako v kině zaručuje podpora patentované Dolby Vision IQ i certifikace IMAX Enhanced, novinka je navíc osazena výkonným audiosystémem 2.1.2 s předními reproduktory, který podporuje technologii prostorového zvuku Dolby Atmos. Nechybí ani chytré funkce a sportovní, filmařský či profesionální herní mód se špičkovými funkcemi herního průmyslu pro skutečně intenzivní zážitky. Chytré multimediální centrum, Hisense 65U8HQ, se prodává za 39 990 Kč, menší 55palcová verze Hisense 55U8HQ za 29 990 Kč.

Čistý obraz s realistickými barvami, detaily, hloubkou a kontrastem i ve dne
Staňte se sami součástí děje, ať už se na velké, 65palcové obrazovce s úhlopříčkou přes 160 cm odehrává cokoliv. Uchvátí vás ultra přesný čistý obraz s dechberoucími detaily, hloubkou a úžasnou úrovní kontrastu s dokonalým jasem bez přesvícení barev.

Mini-LED obrazovka totiž využívá tisíce miniaturních LED diod a technologii Full Array Local Dimming Pro se 160 nezávisle řízenými zónami stmívání při maximálním jasu přes 1000 nitů. Zajišťuje tak skutečně ostrý, podmanivý obraz s dokonalou hrou světel a stínů, temnou černí a precizně vykreslenými detaily i v dynamických scénách.

Vrstva kvantových teček (Quantum Dot) se zase postará o věrnou reprodukci ultra široké palety barev s více než miliardou odstínů živých, realistických barev včetně bílé o vysoké čistotě pro skutečný zážitek ze sledování.

Hisense U8HQ využívá i patentovanou technologii Dolby Vision IQ se senzorem okolního světla. „Posouvá zážitek ze sledování ještě nad rámec standardního HDR obsahu. Výsledkem je dokonale přirozený obraz upravený podle aktuálních světelných podmínek, navíc s rozšířenou reprodukci detailů v tmavých i světlých částech obrazu současně a také s větší dynamikou. Nová Hisense U8HQ s jasem přes 1000 nitů navíc nabídne brilantní obraz nejen večer nebo při zatažených závěsech, ale i při denním světle. Navíc se širokým pozorovacím úhlem a bez odlesků,“ říká Matej Hušták, produktový školitel Hisense. V porovnání s tradičními LED TV nabízí tato novinka hlubší černou, dokonalejší kontrast a velmi jemně vykreslené detaily.
K poutavějšímu diváckému zážitku přispívá i nová technologie Hisense AI Picture Optimization. Díky výkonnému výpočetnímu akcelerátoru dokáže vyhodnotit snímek, přiřadit jej k některému z mnoha známých scénářů a v reálném čase optimalizovat nastavení obrazu i vykreslení detailů ve tmavých polích obrazu. Akcelerátor přitom nezabírá místo v centrální řídíce jednotce a nezpomaluje její chod, a to ani při hraní akčních her.
Hisense U68HQ navíc používá vyšší vnitřní rychlost zobrazení snímků 120 Hz s vkládáním dalšího mezisnímku (MEMC). I velmi rychlý pohyb je proto plynulý a ostřeji ohraničený bez rozmazání nebo problikávání. Oceníte to u sportovních přenosů a závodů, při hraní dynamických her nebo v akčních filmových scénách.

Prostorový zvuk
Ozvučení nové řady mini-LED TV Hisense U8HQ zajišťuje vícekanálový prostorový zvukový systém 2.1.2 s předními reproduktory. Podporuje prostorovou zvukovou kinotechnologii Dolby Atmos®, takže se při sledování jakéhokoliv obsahu stanete sami součástí děje. To, že tyto nové TV přinášejí obrazový i zvukový zážitek jako v kině, potvrzuje i certifikace IMAX Enhanced.
Připraveno pro multimediální zábavu 21. století
Nová Hisense U8HQ využívá vlastní inteligentní platformu VIDAA U 6.0 SMART OS, která je jednoduchá, intuitivní a pohotová a nabízí podporu pro řadu streamovaných služeb: například YouTube, Spotify, Netflix či, Amazon Prime, Disney+ nebo Apple TV; na ovladači najdete i tlačítko pro rychlý přístup k Facebook Watch. Umožňuje také využívat velké množství předinstalovaných aplikací včetně českých (VOYO, Lepší.TV, SLEDOVÁNÍ TV, TV Seznam ad.) nebo aplikaci UEFA.TV pro fotbalové nadšence. Při pořízení do konce roku navíc získáte zdarma i roční předplatné pro Antik TV. Filmové fanoušky potěší FilmMaker Mode pro puristické přehrávání filmů tak, jak je zamýšlel režisér.

Game Mode Pro
TV je vybavená kromě řady vstupů a portů i rozhraním nové generace HDMI 2.1 a těmi nejlepšími funkcemi herního průmyslu, jako je 4K 120Hz VRR (variabilní obnovovací frekvence), ALLM (automatický režim nízké latence) a FreeSync Premium s obnovovací frekvencí obrazovky 120 Hz. Herní zážitek je proto skutečně čistý, plynulý, bez chvění nebo trhání obrazu a s minimálním zpožděním vstupu. Vstupní zpoždění klesá na Hisense 65U8HQ klesá až na 8 ms, což oceníte zejména u sportovních, závodních a akčních her. Po připojení herní konzole se TV automaticky přepne do profesionálního herního režimu.
Ideální televizor pro sledování nadcházejícího MS ve fotbale
Elegantní, tenká TV s kovovým rámečkem má i vestavěné rozhraní Bluetooth a nejrychlejším standardem Wi-Fi 6 pro bezdrátové připojení. Možná, že už na ní budete sledovat třeba i přenosy z blížícího se Mistrovství světa ve fotbale v Kataru na sklonku letošního roku? Hisense 65U8HQ stojí 39 990 Kč, menší Hisense 55U8HQ pak 29 990 Kč.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies