Kalista Audirvana

Přetiskujeme zprávu společnosti Kalista:

KALISTA & AUDIRVANA OZNAMUJÍ NOVÉ PARTNERSTVÍ KOLEM NOVÉHO DREAMPLAY X

Obě francouzské HiFi značky, z nichž každá má ve svém oboru pověst vynikajících výrobců, spojují své síly při uvedení modelu DreamPlay X značky Kalista, aby zákazníkům nabídly digitální zážitek, který odpovídá zvukové a estetické kvalitě výrobku.

Majitelé zařízení DreamPlay X budou mít bezplatný přístup k softwaru Audirvāna*, který rozšíří digitální zážitek z výrobku tím, že jim umožní poslouchat hudbu z počítače s nekompromisním kvalitou přehrávání.

* pomocí jedinečného kódu, který obdrží každý zákazník a který mu poskytne licenci Auridvana Origin a dvouleté předplatné Audirvana Studio.

Kromě obchodní dohody obě značky již několik měsíců spolupracují na následujících projektech zajistit, aby software Audirvāna rozpoznal zařízení DreamPlay X a aby integrace byla co nejlépe provedena. pro uživatele co nejplynulejší. Audirvāna tak doplňuje již tak četné funkce DreamPlay X, jehož příslibem je být "Univerzálním audio-digitálním zdrojem".

Damien Plisson, tvůrce Audirvāna, vysvětluje: "Na počítači s Audirvāna můžete snadno vytvářet naše seznamy skladeb a oblíbené položky výběrem z místní hudby a připojené streamovací služby. Je to velmi pohodlný nástroj, jak to udělat. Audirvāna také poskytuje možnosti přizpůsobení prostřednictvím algoritmů převzorkování nebo možnosti integrace akustických korekcí."

Z technického hlediska oba produkty komunikují prostřednictvím bezdrátového protokolu UPnP. Toto náročné řešení při své integraci zůstává velmi univerzální a především bez omezení komprese nebo rozlišení.

"U produktu s kvalitou a požadavky DreamPlay X je důležité znásobit možnosti využití pro zákazníky, aniž by se kdy vzdali kvality zvuku," říká Jean-Marie Clauzel - Associate Director - společnosti Kalista/Metronome Technologie

Podle Damiena Plissona je tato první bezprecedentní spolupráce předurčena k rozvoji :
"Aniž by spadla do proprietárních protokolů, které jsou více omezující a odsouzené k zastarání, ukazuje hodnotu spolupráce s výrobci hardwaru, aby bylo možné nabídnout uživatelům co nejlepší zážitek."

DreamPlay X
DreamPlay X kombinuje čtyři zařízení v jednom (přehrávač CD/SACD, streamer, D/A převodník a digitální předzesilovač) při zachování vynikající kvality analogového zvuku Kalista. Designéři a výzkumníci značky pracovali na tomto novém projektu několik let, aby vám přinesli produkt v té nejčistší zvukové dokonalosti, a to vše s hladkým rozhraním.

Kalista
Příběh značky Kalista začal na počátku roku 2000 v dílnách francouzského hifi řemeslníka Métronome Technologie ve francouzském regionu Tarn s primárním cílem vyrobit unikátní předmět, a to jak z hlediska designu, tak i zvukových vlastností. Kalista, uvedená na trh v roce 2003, se okamžitě setkala s velkým mezinárodním úspěchem a získala řadu ocenění od odborníků a specializovaných časopisů.

Společnost Audirvāna byla založena v roce 2011 Damienem Plissonem, který postupem času vyvinul a zdokonalil jedinečnou technologii a ukoval dokonalý software pro přehrávání digitálního zvuku pro všechny hudební profesionály a nadšence.
Jedná se o řešení pro správu a organizaci hudby, ať už pochází z místní hudební knihovny, nebo ze streamovací služby HD (jako je Tidal nebo Qobuz). Jeho software je k dispozici pro systémy MacOS a Windows 10 a je dodáván s bezplatnou mobilní aplikací pro vzdálené ovládání kompatibilní se systémy iOS a Android.
Damien Plisson, je velmi talentovaný francouzský vývojář, vyškolený na Ecole Centrale a UCLA, uznávaný jako odborník mezinárodní audiofilskou komunitou. Od svého uvedení na trh se Audirvāna stala "THE audiofilským softwarem pro přehrávání na Macu" (WHAT HIFI -2017).

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies