Melco

Japonská značka Melco uvedla na trh novou špičkovou digitální hudební knihovnu Melco Audio N10/2.

Melco nám sdělilo, že nová vlajková loď se dvěma krabičkami je nejvýkonnější hudební knihovnou Melco v jejich historii.

VERZE S HDD A SSD
Melco Audio N10/2 je k dispozici ve dvou různých variantách typu úložiště: verze HDD Melco N10/2-H50 a navíc verze SSD Melco N10/2-S38. Verze HDD je přímou náhradou původního modelu N10 a verze SSD nahrazuje předchozí vlajkovou loď SSD, model N1Z/2EX.

Nové knihovny se soustředí kolem nově vybraných disků HDD a SSD s kapacitou 5 TB u modelu N10/2-H50 a 3,84 TB u modelu N10/2-S38; vyhrazené disky jsou ručně vybírány z výroby. Melco Audio N10/2 také těží z nové vysoce výkonné desky plošných spojů, která byla poprvé k vidění v limitované edici N10 45th Anniversary Limited Edition, která je nyní vyprodaná.

DESIGN DVOU BOXŮ
Melco N10/2 je dvouboxové konstrukce s šasi poloviční šířky (215 mm), což inženýrům společnosti Melco umožňuje oddělit citlivou elektroniku pro zpracování signálu od napájecího zdroje.

Hlavní jednotka obsahuje elektroniku pro zpracování dat a datové připojení a napájecí jednotka obsahuje vysoce výkonný lineární napájecí zdroj s nízkým šumem a toroidním transformátorem. Hlavní jednotka využívá stejný digitální hudební datový tok s extrémně nízkým šumem a vysokou přesností jako stávající řada Melco, a co je zásadní, je od základu navržena jako specifické audio zařízení; Melco se pyšní tím, že nepoužívá standardní IT komponenty nebo PC díly.

Softwarová architektura Melco poskytuje stávajícím zákazníkům Melco uklidňující znalost a nováčkům snadné použití.

PŘIPOJENÍ MELCO AUDIO N10/2
Zařízení Melco Audio N10/2 těží z několika známých výhod společnosti Melco. Zadní panel hlavní jednotky využívá dva ethernetové porty, LAN a PLAYER, přičemž druhý z nich je vyhrazený port určený k přímému připojení k síťovým streamerům bez nutnosti zásahu datového přepínače, což zajišťuje zachování přesnosti časování.

K dispozici jsou také dva porty USB 2.0 (plus další port USB na předním panelu) včetně vyhrazeného výstupu USB DAC, který je připraven pro připojení převodníků USB DAC, zesilovačů vybavených převodníkem USB DAC nebo aktivních reproduktorů. Druhý port USB umožňuje snadné připojení a provoz zařízení USB, včetně: importu nebo přehrávání hudby z paměťových zařízení, jednotek HDD/SSD a jednotek CD (CD "ripperů"); rozšíření kapacity pomocí paměťové jednotky Melco E100 (nebo jiné); a snadné zálohování na jednotky HDD/SSD.

INTELIGENTNÍ HUDEBNÍ KNIHOVNA
Kromě softwarové architektury společnosti Melco využívá model N10/2 výhod sady inteligentní hudební knihovny společnosti Melco, která se skládá ze softwaru MinimServer a SongKong. Zařízení je také připraveno pro Roon Ready, je kompatibilní s DSD a nabízí ovládání aplikací prostřednictvím DLNA/UPnP (v režimu USB DAC) s podporou streamování TIDAL, Qobuz a vTuner pomocí aplikace Melco Music HD. Qobuz Downloader a HighResAudio.com také umožňují přímé a bezchybné stahování ve vysokém rozlišení bez nutnosti použití počítače.

N10/2 lze po připojení přes USB D/A převodník používat také jako samostatný lokální přehrávač digitální hudby ve vysokém rozlišení; podporovány jsou datové rychlosti až 32 bitů/384 kHz a Octo DSD, stejně jako gapless a Melco markerless DSD.

Ovládání je možné prostřednictvím aplikace Melco Music HD, z předního panelu nebo ze schválených RF dálkových sluchátek třetích stran a pro síťové přehrávání z aplikací řídicího bodu UPnP.

MELCO AUDIO N10/2 DIGITÁLNÍ HUDEBNÍ KNIHOVNA CENA A DOSTUPNOST
Knihovna Melco Audio N10/2 je nyní k dispozici ve verzi s pevným diskem nebo SSD.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies