Mutec

Společnost MUTEC, specialista na profesionální a spotřebitelské digitální technologie, uvedla na trh nový způsob upgradu své vysoce ceněné vlajkové lodi REF10 Reference Master Clock.

Pod označením REF10 SE120 (součást třídy "Empyrial" společnosti MUTEC, na kterou se nešetří) je nyní nový upgrade vybaven ručně vybraným "důmyslně vyrobeným" oscilátorem "SE120", který nahrazuje standardní jednotku. Nový upgrade oscilátoru je umožněn díky možnosti využít všechny podpůrné obvody modelu REF10. Součástí upgradu je baterie testů, měření a kalibrací, které zajistí, že upgrade bude plně odpovídat standardům specifikace REF 10 SE120. Společnost MUTEC dokonce nabízí možnost modernizace šasi a předního panelu jednotky, aby odrážely nový název produktu.

Berlínská společnost vydala původní model REF10 již ve třetím čtvrtletí roku 2020. Reference Master Clock se brzy stal vyhledávaným upgradem referenčních hodin pro digitálně-analogové převodníky v profesionálních nahrávacích studiích. Jeho vynikající výkon vedl k tomu, že REF10 pronikl do řad náročných audio nadšenců, kteří hledali to nejlepší v oblasti digitálního přehrávání prostřednictvím špičkových spotřebitelských audio systémů.

Společnost MUTEC uvádí, že upgrade na standard REF10 SE120 přináší zvýšení výkonu především v oblastech prostorového vykreslení, celkové zvukové koherence, rozlišení a "realismu".

Modernizovaný oscilátor Made in Germany poskytuje referenci s velmi nízkým šumem a vysokou stabilitou pro digitální zvukovou signálovou cestu. Jedná se o velmi specifický model, který se vyrábí v malém množství, aby absolutně splňoval přísné požadavky na specifikace společnosti MUTEC (řada grafů měření je zveřejněna na webových stránkách společnosti MUTEC).

Model REF10 SE120 si samozřejmě zachovává technickou a obvodovou dokonalost, kterou je společnost známá. Vylepšená jednotka nese ocelové stínění pro ochranu proti rádiovým vlnám, síťový filtr střídavého proudu, plné galvanické oddělení a baterii možností připojení BNC na zadním panelu.

Generální ředitel společnosti MUTEC Christian Peters řekl: "Byly to především četné nadšené ohlasy uživatelů na zvukové vylepšení speciální verze REF10 SE120 ve srovnání se základním modelem REF10, které nás přiměly nabídnout tento upgrade. Majitelé REF10 tak mohou snadno a za příznivou cenu zvýšit již tak vynikající výkon svých audiofilních referenčních hlavních hodin REF10 na nejvyšší úroveň speciální verze REF10 SE120."

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies