Magico Titan 15

Magico píše: "Společnost Magico LLC, lídr v oblasti designu a výroby vysoce výkonných reproduktorů, s potěšením představuje TITAN 15, "nový vrchol inženýrství a designérské vize společnosti Magico pro dokonalý subwoofer."

Ať už posloucháte nejnižší tón píšťalových varhan v Boardwalk Hall v Atlantic City nebo otřásající se kroky dinosaura ve filmu Jurský park - TITAN 15 je navržen tak, aby reprodukoval nízkofrekvenční zvuky s realistickou silou a energií. TITAN 15, který nastavuje nová měřítka v konstrukci napájených subwooferů, je vybaven sofistikovaným řídicím centrem, dvojitým protilehlým uspořádáním měničů s potlačením síly a masivním, utěsněným hliníkovým krytem. Tato superlativní konstrukce subwooferu přesahuje šířku pásma lidského sluchu (> 20 Hz) do infrazvukových úrovní a rozšiřuje prostorové zvukové pole v jakémkoli prostoru místnosti s bezkonkurenčním výkonem nízkých basů.

Nově vyvinutý 15palcový měnič v modelu TITAN 15 je optimalizován tak, aby poskytoval maximální výstupní úroveň (136 dB) a zároveň minimalizoval zkreslení související s hudbou na frekvenci 20 Hz (>1 % THD). Mechanika, elektromagnetické a tepelné chování měniče jsou optimalizovány bez kompromisů, aby byl zajištěn výkon na extrémně vysoké úrovni. Neuvěřitelně tuhá hliníková membrána je vytvořena s optimalizovaným poměrem tuhosti a hmotnosti a obsahuje 4palcovou vysokoteplotní kmitací cívku připojenou k na zakázku vyrobenému 10palcovému dvojitému progresivnímu pavouku, který usnadňuje 1,6palcový lineární posuv v každém směru. Každý reproduktor je vybaven masivním systémem motoru, který zvládne 3200 W trvalého výkonu a je vybaven superstabilizovaným magnetickým polem s několika hliníkovými zkratovacími kroužky pro stabilizaci indukčnosti a minimalizaci zkreslení.

Konstrukce skříně TITAN 15 vychází z konstrukční platformy QSUB a využívá inovativní vnitřní výztuhy spolu s pokročilými tlumicími materiály. Tlustá hliníková uzavřená skříň byla pečlivě navržena a vyhodnocena jak při simulaci, tak při fyzickém testování, aby splňovala bezvýhradný přístup společnosti Magico, pokud jde o tuhost skříně, stabilitu a minimální akustický přínos. Dvojitá protilehlá konstrukce s potlačením síly výrazně snižuje hybnou sílu uvnitř skříně. V procesu návrhu se používá software FEA, který optimalizuje konstrukční prvky a splňuje všechny akustické normy definované inženýry společnosti Magico.

TITAN 15 obsahuje dva výkonné 3200wattové zesilovače třídy D řízené nejmodernějším elektronickým crossoverem a řídicím centrem DSP navrženým společností Magico, které umožňuje uživateli přesně kalibrovat a přizpůsobit subwoofer TITAN 15 hlavním L/R reproduktorům a poslechové místnosti. Integraci a provoz systému vylepšuje více vstupů, 3 předvolby, automatická detekce signálu, automatické vypnutí, snímač oříznutí a tepelná ochrana.

Subwoofer TITAN 15 je navržen tak, aby linearizoval nízkofrekvenční výstup hlavních L/R reproduktorů ve stereofonním nebo prostorovém zvukovém systému. Při správném umístění v místnosti a kalibraci se TITAN 15 vyrovná rychlosti a celistvosti hlavních reproduktorů a natlakuje poslechovou místnost senzační vahou.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies