PrimaLuna EVO300 Hybrid

Přetiskujeme zprávu společnosti PrimaLuna:

Náš první hybridní integrovaný zesilovač PrimaLuna je vybaven lampovou předzesilovací sekcí navrženou společností PrimaLuna a výkonovým stupněm Floyd Mosfet. Ten navrhl Jan de Groot ze společnosti Durob. Mosfety jsou v polovodičové technice nejblíže elektronkám a jsou logickou volbou pro rozšíření nabídky založené pouze na elektronkách. Jan Groot se věnuje navrhování s Mosfety jako své profesi již od roku 1995. Společnost PrimaLuna byla založena v roce 2003.

Předzesilovač Primaluna využívá naši známou konfiguraci šesti kusů 12AU7. Výkonový stupeň Floyd Mosfet využívá dvojice Linear Systems JFET a 20N20/20P20 Mosfet, což dává výsledný výkon 2 x 100 W při 8 Ohmech.

Tam, kde je to možné, používáme pevné zapojení, a pokud je potřeba deska plošných spojů, používáme nejkvalitnější dostupné desky plošných spojů (tloušťka 2,5 mm místo standardních 1,6 mm), 105um (obvykle 35um) pozlacené měděné dráhy.

Předstupeň PrimaLuna používá dva napájecí zdroje (včetně dvou samostatných transformátorů), zatímco výkonový stupeň je dodáván s jediným transformátorem o výkonu 500VA. Výchozím bodem pro všechny napájecí zdroje je náš obvod AC Offset Killer.

Zesilovač je vybaven šesti vstupy (5 x Line RCA, 1 x HT) a výstupy (tape out, stereo/mono sub, sluchátka a samozřejmě reproduktory). Dodává se s plně stíněným těžkým kovovým subšasi pro volitelný MM phono stupeň.

Konstrukce je jako obvykle mimořádně pevná a robustní a na váhu dává 25 kg netto, zatímco vzhled je na tak těžký zesilovač elegantní. Lean & Mean!

Ve všech produktech PrimaLuna používáme vysoce kvalitní díly a kabeláž pro dosažení nejlepších zvukových výsledků a nejvyšší spolehlivosti. Takman, DuRoch, Nichicon, Alps, Linear Systems, Rubycon, Kemet jsou některé ze značek, které používáme.

První komentáře od audio profesionálů z celého světa přicházejí již nyní a znějí dobře! Výroba běží a doufáme, že na konci roku, resp. začátkem příštího roku, budeme mít dostatečné zásoby po celém světě, a to i přes celosvětový nedostatek různých elektronických součástek.

PrimaLuna je značka elektronkové elektroniky Mondial, kterou v roce 2003 založil Herman van denDungen, špičkový nizozemský distributor. Více než 30 let (v té době - nyní více než 45!) zkušeností s high-endem v oblasti designu, výroby a exportu, dovozu, maloobchodního prodeje a poprodejního servisu byl základem pro řadu cenově dostupných a spolehlivých, ale přesto spolehlivých výrobků. vysoce muzikálních výrobků. Společně s Marcelem Croesem (známým z firmy Goldmund) a Dominiquem Chenetem (proslulý značkou Jadis) vedl - za asistence Tube Guru Kevina Deala - svůj tým, aby přinesl na trh nové produkty. jednoduše nejlepší výrobky s nejlepším servisem za nejlepší cenu. V PrimaLuně se všichni snažíme. pochopit, co zákazník chce a co si zaslouží.

Filozofií týmu PrimaLuna je, že nejen výrobky PrimaLuna, ale také lidé, kteří se na společnosti PrimaLuna podílejí, musí být špičkoví. Proto vám PrimaLuna poskytne vynikající designéry, nejvyšší kvalitu výroby a prvotřídní prodejní a poprodejní síť.

To vše, aniž by se stala cenově nedostupnou.
Nabízíme západní design a marketing v kombinaci s výrobou na Dálném východě v rámci evropskou kontrolou a nizozemským poprodejním servisem. Jsme hrdí na to, že kvalifikovaní a zkušení distributoři a prodejci po celém světě rozpoznali potenciál značky PrimaLuna pro své zákazníky. pro sebe a svou klientelu. Všichni doufáme, že vám budeme moci sloužit v maximální možné míře. po dlouhou dobu!

Specializované audio časopisy jako The Abso!ute Sound, Stereophile, Hifi News, Hifi-World, HVT, HIFI.NL, The EAR, AudioReview, Hifi-Voice, Sound & Vision a další, mají objevili a ocenili kvality PrimaLuny. A i v roce 2021 si troufáme tvrdit, že že toto je jen začátek dalších PrimaLuna, které přijdou ...

Další PrimaLuna, které přijdou ...
Dnes, v září 2021, Durob Audio hrdě oznamuje náš první PrimaLuna - hybridní integrovaný zesilovač Floyd EVO. Vyladěný soulad našeho osvědčeného lampového předzesilovače PrimaLuna a našeho výkonového stupně Floyd Design Mosfet!

FLOYD Design
Floyd Design je oddělení Solid State Design společnosti Durob již téměř 20 let!

Toto oddělení, vedené Janem de Grootem, se zabývá servisem, návrhem a úpravami polovodičových obvodů již od roku 2002! Jan má dlouhou historii a velké zkušenosti s JFETy a Mosfety.

Poté, co v letech 1986 až 1995 pracoval jako vedoucí servisu pro společnosti Luxman, Thorens, AirTight a B&W v BeNeLuxu, se v roce 1995 stal zodpovědným za design a výrobu Sphinx, v té době slavné holandské audio značky. V roce 2002 začal Jan pracovat pro společnost Durob Audio, kde se podílel na reálných zkušenostech s distribucí a servisem, opravami, úpravami referenčních solid-state značek jako Krell, Cello, Dartzeel, D'Agostino a dalších. Všechny tyto zkušenosti vám nyní přinášejí novou řadu spolehlivých, vysoce kvalitních audio produktů. Floyd Design! Vysoce kvalitní "měkké" polovodičové přístroje za férovou, neokázalou cenu. Stejně jako v případě PrimaLuny pevně věříme, že úroveň kvality Floyd nastaví laťku, které se ostatní výrobky budou jen těžko vyrovnávat.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies