Technics in-ear

Společnost Technics s hrdostí oznamuje, že v říjnu 2021 uvede na trh dva nové modely zcela bezdrátových true wireless sluchátek do uší, EAH-AZ60 a EAH-AZ40. Navíc počátkem roku 2022 uvede společnost Technics na trh nová bezdrátová sluchátka EAH-A800.

Konstrukce zcela nových modelů EAH-AZ60 a EAH-AZ40, za kterými stojí více než 50 let zkušeností s audio inženýrstvím, zajišťuje prvotřídní kvalitu zvuku Technics. Tato sluchátka jsou vybavena působivě navrženými akustickými kryty a pokročilými digitálními technologiemi. Díky tomu nabízejí nová sluchátka čistý a pohlcující zvuk.

„Když před více než rokem začali lidé po celém světě pracovat na dálku, rychle jsme zjistili, že spolehlivá a kvalitní sluchátka jsou nezbytným prvkem k zachování produktivity během videokonferencí a hovorů,“ říká Koji Kuwahara a dodává „U nás ve společnosti Technics jsme obzvláště nadšeni novou technologií JustMyVoiceTM, jíž jsou modely EAH-AZ60 a
EAH-AZ40 vybaveny. Tato technologie aktivně detekuje a zachycuje váš hlas a zároveň analyzuje a izoluje okolní hluk, což umožňuje křišťálově čistou hlasovou komunikaci.“

Oba modely bezdrátových sluchátek jsou vybaveny novou technologií JustMyVoice™ a špičkovou*1 technologií potlačení šumu* (k dispozici pouze u modelu EAH-AZ60). Za kvalitou zvuku s vysokým rozlišením stojí technologie Bluetooth® a LDAC*2. Dohromady poskytují vynikající kvalitu zvuku a hovorů.

Uslyšíte každý detail

Prémiová kvalita zvuku Technics

EAH-AZ60

Jedinečná konstrukce akustické komory, harmonizéru a 8mm měničů Technics přináší bohatý a rozsáhlý zvuk s hladkými a detailními akcenty. Posluchač díky tomu uslyší každý detail. Akustická komora optimalizuje proudění vzduchu, čímž vytváří silné basy a zlepšuje zvuk ve středních frekvencích. Nově upravený harmonizér generuje hladké výšky, což umožňuje nebývalý rozsah přirozených zvuků. Uvnitř pokročilého 8mm dynamického měniče se nachází biocelulózová membrána, která je pevná a pružná. Ta umožňuje dosáhnout čistého, autentického zvuku od nízkých tónů až po plynulé výšky.

EAH-AZ60 navíc podporuje kvalitní zvuk ve vysokém rozlišení díky technologii Bluetooth® a LDAC*3, která poskytuje dynamický rozsah zvuku s rychlou odezvou a vysokým rozlišením.

EAH-AZ40

Tento nově vyvinutý model s o něco menším, ale vyspělým 6mm dynamickým měničem byl integrován s akustickou komorou a harmonizérem, aby nabídl čistý zvuk s pocitem rozsahu a hloubky při zachování malé kompaktní konstrukce.

Váš průzračný hlas

Špičková kvalita hovoru
Oba modely EAH-AZ60 a EAH-AZ40 jsou vybaveny technologií JustMyVoiceTM, která poskytuje posluchačům vynikající kvalitu hovoru. Mikrofony pro detekci hlasu rozpoznávají váš hlas, když hovoříte, zatímco dva mikrofony MEMS váš hlas aktivně zachycují a redukují okolní hluk pomocí technologie směrového snímání, abyste mohli vést nerušený hovor i v hlučném prostředí nebo při práci z domova.

V modelu EAH-AZ60 je v obou sluchátkách umístěno celkem osm mikrofonů.

Redukce hluku větru
Vítr je jedním z hlavních faktorů, které ovlivňují kvalitu hovoru, a proto společnost Technics vybavila své nové bezdrátové modely technologií redukce šumu větru. Sluchátka EAH-AZ60 a EH-AZ40 používají mikrofony s malými otvory, které jsou umístěny hluboko uvnitř sluchátek, čímž minimalizují vibrace přenášené vzduchem a usnadňují tak hovor nerušený větrem.

Ponořte se do zvuku

Nejlepší potlačení hluku (EAH-AZ60)
Technologie duálního hybridního potlačení hluku společnosti Technics, která je k dispozici pouze u modelu EAH-AZ60, zachycuje vnější hluk i hluk uvnitř sluchátek. Ve spojení s digitálním a analogovým zpracováním vytváří tato kombinace nejlepší výkon potlačení hluku ve své třídě*¹, přičemž je ideální k potlačení rušivých vlivů, ať už doma nebo venku.

Ovládejte zvuk kolem sebe

Režim přirozeného prostředí / režim zvýšené pozornosti
Oba modely jsou vybaveny jedinečnými režimy okolního zvuku, které lze nastavit buď na režim přirozeného prostředí, nebo na režim zvýšené pozornosti. Režim přirozeného prostředí zachycuje veškerý okolní hluk, takže uživatel může poslouchat hudbu nebo telefonovat a zároveň věnovat pozornost svému okolí. Režim zvýšené pozornosti zachycuje zvuky ve frekvenčním rozsahu lidského hlasu, takže posluchač může slyšet lidské hlasy v okolí, například hlášení na letišti nebo hlas člena rodiny.

Navržena pro každý životní styl

Celodenní pohodlné nošení
Nový kapkovitý tvar intraaurálních sluchátek je navržen tak, aby se co nejvíce dotýkal zvukovodu uživatele a optimálně zapadl do ucha, zatímco vnější část pecky je tenčí než u předchozích modelů, což zabraňuje vypadávání.

Voděodolnost IPX4
Oba modely EAH-AZ60 a EAH-AZ40 se vyznačují voděodolností podle standardu IPX4 a neohrozí je ani stříkající voda z jakéhokoli směru.

Výběr barev pro každý styl
Sluchátka se stanou základním doplňkem pro všechny situace od práce přes cvičení až po cestování a relaxaci. Posluchači si mohou vybrat z různých barev obou modelů. Model EAH-AZ60 je k dispozici v bílé a černé barvě, zatímco EAH-AZ40 je k dispozici v bílé, černé, růžovozlaté.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies