Innuos 2.0

Společnost Innuos, výrobce vysoce kvalitních hudebních přehrávačů, s potěšením oznamuje, že oficiální uvedení dlouho očekávaného operačního systému innuOS 2.0 a spuštění vlastní ovládací aplikace značky Innuos Sense je nyní dokončeno a je k dispozici pro všechny servery a streamery Innuos MKII a Mk3, stejně jako pro všechna ostatní zařízení Powered by innuOS.

Systém InnuOS 2.0 představuje zásadní změnu uživatelského rozhraní i backendu hudebních serverů a umožňuje kompletní přehrávání a správu hudební knihovny prostřednictvím chytrého telefonu, tabletu nebo počítače. Ovládání pomocí aplikace Innuos Sense nebo prostřednictvím libovolného webového prohlížeče je nyní intuitivnější a pohotovější a nabízí prvotřídní zážitek, ať už ripujete disky CD, vytváříte seznamy skladeb, importujete soubory nebo zkoumáte streamovací služby.

Aplikace innuOS 2.0 a Innuos Sense App byla vyvinuta interním týmem vývojářů softwaru společnosti Innuos a využívá jedinečnou technologii uživatelského rozhraní společnosti Innuos, která z platformy vytěžuje maximum. innuOS 2.0 optimalizuje aplikaci tak, aby pracovala výhradně s hudebními servery a streamery značky a nabízela následující výhody:

Rychlé, intuitivní a snadné používání - nabízí jedno místo pro procházení, přehrávání a správu celé hudební knihovny. Je elegantní a svižná, což vám umožní ponořit se do toho nejdůležitějšího - do vaší hudby.

Bezproblémové propojení místních, streamovaných a internetových rádií - Nabízí integrovaný způsob procházení veškeré hudby, který kombinuje vaši hudební knihovnu, internetová rádia a streamovací služby.

Prozkoumejte svou hudbu a objevujte novou - Možnost plně prozkoumat svou hudební knihovnu, což vám umožní objevovat příbuzné interprety, alba a možnost zobrazit alba stejného interpreta při vyhledávání konkrétní skladby/alba.

Vytváření nebo úprava seznamů skladeb - S aktualizací systému innuOS 2.0 byl implementován zcela nový engine pro vytváření seznamů skladeb, který umožňuje jednodušší platformu pro vytváření a udržování vlastních seznamů skladeb při poslechu hudby. Při vývoji verze 2.0 se systém Innuos zaměřil především na zajištění snadného používání, kdy můžete do seznamu skladeb okamžitě přidat jakoukoli hudbu z místní knihovny, internetového rádia a streamovací služby a také snadno přesunout skladbu z jednoho seznamu skladeb do jiného, což vám umožní snadno spravovat vlastní hudební knihovnu.

Výkonné inteligentní vyhledávání - Innuos vyvinul inteligentní vyhledávač, který pracuje s veškerým obsahem souvisejícím s hudbou, od názvů skladeb přes rozhlasové stanice, seznamy skladeb až po žánry - pro zpřesnění vyhledávání můžete dokonce použít více výrazů, například přidat rok vydání. innuOS 2.0 také poskytuje další výkonný nástroj, zejména pro ty, kteří mají velké knihovny, který umožňuje rychle filtrovat alba výběrem zdrojů, kvalit, žánrů nebo jiných značek, které chcete uvést.

Vylepšená kvalita zvuku - ve srovnání s innuOS 1x především díky užší integraci s hardwarem a nové technologii uživatelského rozhraní.

VŠECHNY NOVÉ aplikace Innuos Sense je vstupní branou k hudebním serverům a streamerům Innuos a ke všem vašim oblíbeným skladbám.

Jako bonus je aplikace Innuos Sense navíc ZDARMA a je k dispozici ke stažení pro všechny uživatele systémů iOS a Android.

Společnost Innuos posiluje svůj tým vývojářů softwaru a chce pokračovat ve vývoji systému innuOS na základě zpětné vazby od zákazníků. S ohledem na to společnost Innuos spustila vlastní zónu zpětné vazby, do které mají uživatelé přístup zde: https://ininnuuoos.su.uppvovtoyt.cyo.cmom/.

Po registraci mohou uživatelé 1) navrhovat nové funkce; 2) kontrolovat známé problémy a 3) hlasovat pro nejvýznamnější funkce, které chcete vidět příště. Nejnověji byla jedna z nejčastěji hlasovaných funkcí - řazení alb podle jména interpreta, a nikoli pouze podle názvu alba, právě začleněna do nové aktualizace 2.0.6, která byla nedávno vydána.

Podívejte se, co se chystá a co bylo právě vydáno, v záznamu změn v Innuos Feedback Zone a sledujte Inn-Sights, blog Innuos na webu Innuos.com, kde jste informováni o všech aktualizacích a vývoji ve světě Innuos.

Innuos najdete u www.thrillaudio.eu 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies