Estelon 10 let

Přetiskujeme zprávu společnosti Estelon:

Estelon s potěšením představuje reproduktor Forza Anniversary Edition, inspirovaný 10. úspěšným rokem společnosti!

Estelon Forza, která ztělesňuje technologie dotažené dolů z modelu Extreme (konečný vlajkový model Estelon), byla představena v roce 2019 a již získala mnoho celosvětového uznání a četných ocenění. Estelon nyní vydává speciální Anniversary Edition, která je omezena produkcí na celkem 10 párů. Vyznačuje se kombinací černého perleťového lesku a zlatých akcentů, které podtrhují jeho elegantní křivky a představují skutečně luxusní povrchovou úpravu. Anniversary Edition je nyní k dispozici!

Nadčasový design, silný výkon

Každý reproduktor Estelon Forza má čtyřpásmový design se dvěma basovými reproduktory, jedním středobasovým reproduktorem, jedním reproduktorem středního rozsahu a jedním výškovým reproduktorem navrženým a vyrobeným prémiovým výrobcem ovladačů Accuton. Dva 250 mm (11 palcové) hliníkové sendvičové basové reproduktory na míru mohou reprodukovat extrémně hluboké a přesné basy, zatímco 190 mm (8 palcový) hliníkový sendvičový středový basový reproduktor umožňují rychlé a působivé horní basy. Ovladač středního rozsahu keramické membrány o průměru 168 mm (7 palců) je ultralehký a tuhý, což umožňuje přehrávání kritických středních frekvencí bez zbarvení nebo zkreslení a zároveň s lineární odezvou. 25 mm (1 palec) výškový reproduktor s diamantem, který najdete také na palubní desce superauta Bugatti Chiron, dokáže reprodukovat zvuky na nejvyšších frekvencích až 60 kHz bez zkreslení v rozsahu lidského sluchu.

Unikátní tvar a měkké křivky skříně Estelon Forza eliminují účinky reflexní difrakce, zatímco frekvenční charakteristiky disperze zůstávají přímé a lineární nejen před reproduktorem, ale také v různých úhlech. To rozšiřuje ideální pozici poslechu. Kombinace zakřivených stěn skříně a specifických vnitřních komor eliminuje vibrace skříně, takže zvukový signál zůstává čistý a bude pocházet pouze z prvků ovladače. Ohromující hmotnost 150 kg (330 liber) každého reproduktoru poskytuje reaktivní i dynamickou stabilitu, která podporuje zrychlení a přechodný útok z membrán řidiče a poskytuje zvýšenou dynamiku a mikro-dynamické detaily zvuku.

Estelon Forza, jak již název napovídá, je plná nepředstavitelné rafinované síly. Jak elektrický proud prochází řidiči, Forza ožívá. Každá nuance tančí vzduchem, vytváří realistickou zvukovou scénu a plní posluchače bohatými emocemi. Stačí zavřít oči a užít si to nejlepší, co hudba může nabídnout.

Dostupnost vydání Forza Anniversary Edition si ověřte u místního prodejce / distributora.

Další informace: http://estelon.com/speaker/forza/

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies